DVSC: A közös munka gyümölcse a siker - Bódi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.26. 08:05
Bár matematikailag még nem, gyakorlatilag bajnokcsapatnak nevezhető a labdarúgó NB I-ben a DVSC-Teva. A Puskás Akadémia 1–0-s legyőzése után a gólszerző Bódi Ádám és a csapatkapitány, Szakály Péter értékelt.

„Fontos, talán a bajnokságot eldöntő gól volt, de nem hiszem, hogy rám kellene kihegyezni, csapatmunka eredménye a győzelem – mondta Bódi a dehir.hu-nak. – Ennél a találatnál is a közös munka gyümölcse a siker. Ha nem kapok Selimtől ilyen parádés indítást, aligha beszélünk most a gólomról. Hogy miként született? Látszólag egyszerű, a valóságban nem annyira. Először is arra kellett figyelnem, hogy ne fussak lesre, aztán pedig arra, hogy a kapu előterében jól vegyem le a labdát, hiszen ott már kevés a hely, kevés az idő, nincs lehetőség igazítgatásra. Ez is sikerült, és akkor már tényleg viszonylag egyszerű mozdulat következett. Bódi a dehir.hu-nak. – Ennél a találatnál is a közös munka gyümölcse a siker. Ha nem kapok Selimtől ilyen parádés indítást, aligha beszélünk most a gólomról. Hogy miként született? Látszólag egyszerű, a valóságban nem annyira. Először is arra kellett figyelnem, hogy ne fussak lesre, aztán pedig arra, hogy a kapu előterében jól vegyem le a labdát, hiszen ott már kevés a hely, kevés az idő, nincs lehetőség igazítgatásra. Ez is sikerült, és akkor már tényleg viszonylag egyszerű mozdulat következett.

Csupán el kellett pöckölnöm a labdát Hajdúch kapus mellett. Úgy gondolom, közvetlenül a cél közelében vagyunk, s szombaton este a Honvéd elleni hazai meccsen közönségünkkel együtt ünnepelhetjük a bajnoki elsőséget. Feszültéségmentes, szórakoztató, látványos játékkal szeretnénk kiszolgálni a mögöttünk álló támogatókat, a szurkolókat."

„Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl – értékelt Szakály. – Hatalmas feszültség jellemezte játékunkat, hiszen nekünk volt vesztenivalónk. Úgy érzem, nagybetűs csapat voltunk egész évben, ennek köszönthető a sikerünk. A pályán levők, a munkánkat háttérben segítők, az egész klub egységesen, jó szellemben dolgozott a közös cél érdekében."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik