FTC: az Everton elviheti Besicet a Swansea és a West Ham elől

Vágólapra másolva!
2014.07.11. 07:46
A legfrissebb angliai sajtóhírek szerint az Everton labdarúgócsapata ajánlatot tett Muhamed Besicért, a Ferencváros bosnyák válogatott játékosáért.

Tovább folytatódik a szappanopera Muhamed Besic klubváltásáról. Néhány napja még arról lehetett olvasni, hogy a bosnyák válogatott játékost 4 millió fontért a Swansea City veszi meg, a csütörtök esti hírek azonban már arról szóltak, hogy mégis az Evertonban köthet ki Besic.

A Mirror szerint a liverpooli klub is 4 millió fontot ajánlott a vb-n jó teljesítményt nyújtó ferencvárosi futballistáért, míg a Daily Mail úgy tudja, hogy 2.5 millió fontot kaphat érte a Fradi, plusz a későbbiekben különböző feltételek teljesülése esetén további összegek üthetik a zöld-fehérek markát. Néhány napja még arról lehetett olvasni, hogy a bosnyák válogatott játékost 4 millió fontért a Swansea City veszi meg, a csütörtök esti hírek azonban már arról szóltak, hogy mégis az Evertonban köthet ki Besic.

A Mirror szerint a liverpooli klub is 4 millió fontot ajánlott a vb-n jó teljesítményt nyújtó ferencvárosi futballistáért, míg a Daily Mail úgy tudja, hogy 2.5 millió fontot kaphat érte a Fradi, plusz a későbbiekben különböző feltételek teljesülése esetén további összegek üthetik a zöld-fehérek markát.

A Daily Mail megemlíti, hogy a West Ham United szintén nem tett még le Besic megszerzéséről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik