FTC: 19 éves Besic-utód a láthatáron?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.05. 00:12
null
Amir Osmancevic a hírek szerint a Fradiba tart
Bosnyák lapértesülés szerint a Ferencváros labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Amir Osmancevic. A 19 éves bosnyák középpályás szeme előtt Muhamed Besic példája lebeg.

A sport24.ba értesülése szerint Amir Osmancevic a Ferencvárosban folytatja karrierjét. A 19 éves labdarúgó Boszniában született, de hároméves korában családjával Ausztráliába költözött. Megfordult az Arsenal, az Internazionale, a Roma és az AEK Athén akadémiáján is. Ugyanúgy védekező középpályást játszik, mint példaképe, Muhamed Besic, aki a Ferencvárosból került be Bosznia-Hercegovina világbajnokságon részt vevő keretébe.

A legutóbb a szerb másodosztályú Szloga Kraljevóban futballozó Osmancevic a portál szerint a napokban Magyarországra érkezik. A fiatal játékosnak állítólag több ajánlata is volt, ám édesapja, Hamdija Osmancevic azt szeretné, ha fia Besic örökébe lépne a Ferencvárosnál.

A soccerway.com adatai szerint Osmancevic ebben a szezonban – még szeptemberben – egy bajnokin és egy Szerb Kupa-mérkőzésen lépett pályára a Szloga Kraljevóban, a csapat 12 forduló után három szerzett ponttal az utolsó helyen áll a szerb másodosztályú bajnokságban.

ÍGY KEZELI A LABDÁT AMIR OSMANCEVIC

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik