Ferencváros: A dobogón kell végeznünk! - Thomas Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.13. 11:06
Thomas Doll, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője csapata hivatalos honlapján, a fradi.hu-n elmondta, szeretnének a dobogón végezni a bajnokságban.

„A vártnál nehezebben kezdtük a szezont, nem úgy jöttek az elején az eredmények, ahogyan azt szerettük volna. Az Európa-liga-selejtezők miatt rövid volt a nyári pihenő, nem tudta mindenki azonnal a legjobbját nyújtani. A bajnokság elején egész egyszerűen nem voltunk elég erősek. A formánk és a játékunk később javult, ezt a fejlődést szeretnénk megtartani. A nyári érkezők közül Gera Zoltán, Emir Dilaver, Michal Nalepa és Benjamin Lauth is jó úton jár. A Horvátországból igazolt Tomislav Havojic és Haladástól szerződtetett Predrag Bosnjak is remek személyiség, de tőlük egyértelműen több kell. Az egész csapatot tekintve az ősz második felére sokkal stabilabbak lettünk, többször is kifejezetten jól játszottunk” – mondta Doll a fradi.hu-nak.

„Azzal a céllal vágunk neki a tavasznak, hogy elhódítsuk a Magyar Kupát, a bajnokságban pedig szeretnénk mindenféleképpen a dobogón zárni. A Fradiról mindenki azt mesélte, hogy egy igazi tradicionális klub. Most már én is látom ezt, sőt, kicsit nosztalgikus érzésem van. Húsz éve a Rostocknál kezdtem a karrieremet, ahol az egyes szakosztályok sportolói egy helyen vannak, a dolgozók és a játékosok együtt ebédelnek. Nagyon kedvelem ezt a családias érzést” – tette hozzá Doll.

A Ferencváros 17 forduló után a tabella ötödik helyén áll, a zöld-fehérek hátránya 13 pont az éllovas Videoton mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik