FTC: Jó esélyünk van rá, hogy trófeát nyerjünk - Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.11. 17:52
Thomas Doll, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője szerződéshosszabbítását követően azt mondta, a tavasszal jó esélyük van rá, hogy trófeával örvendeztessék meg a zöld-fehérek drukkereit, mivel a Magyar Kupában csak három győzelemre vannak a sikertől.

„Egy éve vagyok itt, és érzem, hogy folyamatosan fejlődünk – mondta Thomas Doll a fradi.hu-nak. – Ralf Zumdickkal együtt nagyon örülünk, hogy még sokáig részesei lehetünk a Fradinak. Sok sikeres pillanatunk volt együtt. A tavaszi derbisiker Újpesten, az utolsó fordulóban elért harmadik hely, valamint a stadionavató a Chelsea ellen is az egyik fénypont volt a számomra.” Thomas Doll a fradi.hu-nak. – Ralf Zumdickkal együtt nagyon örülünk, hogy még sokáig részesei lehetünk a Fradinak. Sok sikeres pillanatunk volt együtt. A tavaszi derbisiker Újpesten, az utolsó fordulóban elért harmadik hely, valamint a stadionavató a Chelsea ellen is az egyik fénypont volt a számomra.”

„Nagyon sok szép élményt éltünk meg a Ferencvárosnál, és reméljük, hogy a jövőben is sok hasonló vár ránk. Jó esélyünk van rá, hogy trófeát nyerjünk, hiszen a Magyar Kupában már csak három párharcot, a negyeddöntőt, az elődöntőt és a finálét kell sikeresen megvívnunk. Fő célunk tehát a Magyar Kupa-győzelem, de természetesen nagyon fontos, hogy a bajnokságban is odaérjünk a dobogóra.”

Amint korábban beszámoltunk róla, sajtóinformációk szerint a szerződéshosszabbításra azért volt szükség, mert a német edzőnek több más lehetősége is volt, a Bundesliga első és második vonalából is érdeklődtek iránta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik