NB I: Mi a fenét akarnak kilenc új légióssal a kispestiek?! - Bognár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.14. 10:19
Bognár György, a korábbi ötvenszeres válogatott középpályás elmondta, miként vélekedik az átigazolási szezon eddigi történésekről. A Nemzeti Sport állandó szakértője nem érti a kispestiek téli stratégiáját.

„Nehogy elkezdje sorolni a neveket! Sokat úgysem mondanak… A Budapest Honvéd és a Nyíregyháza átigazolási politikája egyértelműen kapkodásról árulkodik, nem csodálkoznék, ha mindkét együttes a kiesés szélére sodródna – mondta Bognár György a Nemzeti Sportnak. – Mi a fenét akarnak kilenc új légióssal a kispestiek?! Nemrég még normálisan működött a rendszer, fiatalokat építettek be a csapatba, de ez megakadt.” Bognár György a Nemzeti Sportnak. – Mi a fenét akarnak kilenc új légióssal a kispestiek?! Nemrég még normálisan működött a rendszer, fiatalokat építettek be a csapatba, de ez megakadt.”

„Ráadásul a felkészülés vége felé távozott az edző, Csábi József, helyette visszatért Marco Rossi. Ha a tulajdonos ilyen aktív az átigazolásokban, felesleges az edző… Teljes a káosz! Nyíregyházán is értelmetlen ennyi új külföldit alkalmazni, az őszi kerettel benn lehetne maradni. Egyik klubnál sem érzem indokoltnak, hogy ennyi játékost szerződtessen. Egyszerűen nem lehet felfedezni szakmai koncepciót, tűzoltás jellege van az igazolásoknak. Ezt a magatartást még egy helyben toporgásnak sem nevezném, a jelenlegi intézkedések még annál is rosszabbak.”

HA ARRA IS KÍVÁNCSI, MI BOGNÁR GYÖRGY VÉLEMÉNYE HAJNAL TAMÁS ÉS KOMAN VLADIMIR HAZATÉRÉSÉRŐL, VALAMINT HOGY KIT TART A TÉLI ÁTIGAZOLÁSI IDŐSZAK LEGJOBB VÉTELÉNEK, OLVASSA EL A TELJES CIKKET A NEMZETI SPORT SZOMBATI SZÁMÁBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik