MK: Akinek nincs kedve itt focizni, szóljon holnap! - Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.29. 20:11
Mint beszámoltunk róla, a Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján a Ferencváros 1–1-es döntetlent játszott a Szolnoki MÁV-val, így 3–1-es összesítéssel bejutott a fináléba, ahol a Videotonnal találkozik. A találkozót követően Kis Károly elégedetten, Thomas Doll azonban jóval feldúltabban értékelt.

„Természetesen nagyon boldog vagyok, mert egy nagyszerű csapat otthonában szereztünk értékes döntetlent – kezdte az értékelést Kis Károly, a Szolnok vezetőedzője. – Nagy dolog, hogy itt lehettünk, az MTK-t is elbúcsúztattuk, a második félidei játékunkkal pedig bizonyítottuk, nem véletlen, hogy eljutottunk idáig. Természetesen egyértelmű, a hazaiak jóval több lehetőséget dolgoztak ki, és megérdemelten jutottak tovább. Kívánom, hogy nyerjék meg a kupát, mert akkor elmondhatjuk, hogy a győztestől kaptunk ki. Nem szabad elfelejteni, hogy esetenként meg tudtuk állítani a Fradit, pedig néhány NB I-es csapatnak sem megy ez. A magam részéről nem titkolom, hogy az élvonalba vágyom, a vezetőséggel jó a kapcsolatom, ha jön egy lehetőség, elengednek.” Kis Károly, a Szolnok vezetőedzője. – Nagy dolog, hogy itt lehettünk, az MTK-t is elbúcsúztattuk, a második félidei játékunkkal pedig bizonyítottuk, nem véletlen, hogy eljutottunk idáig. Természetesen egyértelmű, a hazaiak jóval több lehetőséget dolgoztak ki, és megérdemelten jutottak tovább. Kívánom, hogy nyerjék meg a kupát, mert akkor elmondhatjuk, hogy a győztestől kaptunk ki. Nem szabad elfelejteni, hogy esetenként meg tudtuk állítani a Fradit, pedig néhány NB I-es csapatnak sem megy ez. A magam részéről nem titkolom, hogy az élvonalba vágyom, a vezetőséggel jó a kapcsolatom, ha jön egy lehetőség, elengednek.”

„Ezzel a teljesítménnyel nem érdemeltük meg a döntőt – mondta Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője. – Keresem a szavakat… Ez a Magyar Kupa elődöntője volt, jó helyzetben voltunk a visszavágó előtt, ettől függetlenül a mai teljesítményünk teljességgel elfogadhatatlan. Nem szeretnék beszélni a gólhelyzetekről, inkább a csapat játékáról – a mutatott teljesítményt sem én, sem a vezetőség nem tolerálja sokáig. Fontos hónap előtt állunk, akinek nincs kedve itt focizni, szóljon holnap! Ne értsen félre senki, nem akarom a Szolnok érdemeit kisebbíteni, de néhány játékosnak körültekintőnek kell lennie a jövő héttől…”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik