NB I: Érdekes dolgok történtek a mérkőzésen - Mátyus

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.15. 21:36
A labdarúgó NB I 28. fordulójában a Haladás hazai pályán 3–1-re legyőzte a Nyíregyházát. A mérkőzés után Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője önfeledt állapotban nyilatkozott az MTVA kamerája előtt, míg a vendégeket irányító Mátyus János nem volt túl bőbeszédű.

„Nagyon büszke vagyok a csapatra, hihetetlen, hogy mit produkált, igazi szívből, a Haladásért játszott – értékelt a mérkőzés után Mészöly Géza, a szombathelyiek trénere. – Érzésem szerint már az első félidőben is megvolt a sikerhez a játékunk, sajnos, mivel nagyon jó fizikumú játékosok vannak a Nyíregyházában,pontrúgásból betaláltak. A második félidőben csodálatos gólokat szereztünk, óriási nap az életemben ez a mai, remélem, hogy tudjuk ezt folytatni.”

„Nem szeretek közhelyeket puffogtatni, nem mondanék semmit, mert érdekes dolgok történtek a mérkőzésen. A sajátjaimnak gratulálok, a teljesítményükkel elégedett vagyok, és készülünk a jövő heti meccsre” – zárta rövidre Mátyus János, a Nyíregyháza vezetőedzője. Mészöly Géza, a szombathelyiek trénere. – Érzésem szerint már az első félidőben is megvolt a sikerhez a játékunk, sajnos, mivel nagyon jó fizikumú játékosok vannak a Nyíregyházában,pontrúgásból betaláltak. A második félidőben csodálatos gólokat szereztünk, óriási nap az életemben ez a mai, remélem, hogy tudjuk ezt folytatni.”

„Nem szeretek közhelyeket puffogtatni, nem mondanék semmit, mert érdekes dolgok történtek a mérkőzésen. A sajátjaimnak gratulálok, a teljesítményükkel elégedett vagyok, és készülünk a jövő heti meccsre” – zárta rövidre Mátyus János, a Nyíregyháza vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik