NB I: Minden szuper, csak ne kaptunk volna ki - Csertői

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.16. 18:45
A labdarúgó NBI 28. fordulójában 1–0-s győzelmet aratott Pakson a Ferencváros. Thomas Doll örült az idegenben megszerzett három pontnak, míg Csertői Aurél csak az eredménnyel nem volt kibékülve.

„Nehéz mérkőzés volt, de a lényeg, hogy behúztuk a három pontot. Az MTK kikapott, úgyhogy négy pont az előnyünk két fordulóval a vége előtt. Bízom benne, hogy ezt meg is tudjuk tartani” – mondta Böde Dániel, a Ferencváros csatára a Sport Tv kamerái előtt. Böde Dániel, a Ferencváros csatára a Sport Tv kamerái előtt.

„Minden szuper, csak ne kaptunk volna ki. Csak a helyzetkihasználás hibádzott, de emiatt sem tudok senkit hibáztatni. Ha a Ferencváros ellen így tudunk focizni, az mindent elmond, gratulálok a srácoknak, nagyon jól játszottak. Minden benne volt ebben a meccsben, sajnos ez most így alakult” – mondta Csertői Aurél, a Paks vezetőedzője.

„Az első félidőben túl sok labdát veszítettünk el, így nem találtuk meg a saját ritmusunkat és játékunkat. A fiatal Nagy Ádám remek formában van, stabilitást adott a csapatnak. A második gólt megint nem sikerült megszerezni, de a lényeg, hogy ezúttal idegenben is begyűjtöttük a három pontot” – értékelt Thomas Doll, az FTC trénere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik