Futsal: hosszabbított a bajnok Rába ETO sztárja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.04. 12:47
Két évvel meghosszabbította a spanyol Juanra szerződését a futsal NB I-ben szereplő Rába ETO – írja a klub hivatalos honlapja.

A 32 éves Juan Ramón Calvo Rodríguez, ismertebb nevén Juanra 2012-ben a Navarrából szerződött Győrbe, ahol a Rába ETO színeiben 97 mérkőzésen lépett pályára, ezeken összesen 88 gólt szerzett. Juanra 2012-ben a Navarrából szerződött Győrbe, ahol a Rába ETO színeiben 97 mérkőzésen lépett pályára, ezeken összesen 88 gólt szerzett.

A spanyol játékos két éve vezetőedzőként is segíti a fiatalok munkáját.A spanyol játékos két éve edzőként is segíti a fiatalok munkáját. Egy szezonnal ezelőtt a legjobb nyolcig jutott az U11-es csapattal, idén pedig az U13-asokkal bronzérmet szerzett.

„Több megbeszélés után tettünk pontot az i-re. Örülök, hogy meg tudtunk egyezni, és újabb két évig Győrben játszhatok. Nagyon jól érzem magam itt, fontos, hogy a következő kiírásban újra a BL-ben szerepelhetünk, és tovább foglalkozhatok a gyerekekkel” – nyilatkozta a sztár az etofutsal.hu-nak.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik