Fradi: Dollnak egy problémája van Magyarországgal…

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.08. 17:10
Thomas Doll, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője szerint Budapest gyönyörű város, a magyar bajnokság pedig jó irányba halad, de az NB I nincs az olasz és német liga színvonalán.

„Nagyjából másfél éve jött a lehetőség a Ferencvárosnál. Érdekesnek tűnt a projekt, ráadásul tudtam, hogy egy csodás, új stadionban dolgozhatok, így bólintottam. Nagyon boldog vagyok itt, Budapest mesés, az NB I pedig láthatóan jó irányba halad, de persze nincs a Bundesliga vagy épp a Serie A szintjén. Fájdalmas volt a búcsú az Európa-ligától, csalódottak vagyunk, de nem tehetünk mást, koncentrálunk a bajnokságra, amelyben jelenleg a tabella élén állunk” – mondta a tuttomercatoweb.com-nak Thomas Doll, akinek csupán egyetlen gondja van Magyarországgal: a nyelv. Thomas Doll, akinek csupán egyetlen gondja van Magyarországgal: a nyelv.

„A kínai mellett a magyar a világ legnehezebb nyelve. Szerencsére a stábomban mindenki beszél angolul, így ezt a problémát áthidaltuk, könnyen megértjük egymást” – tette hozzá a német szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik