FTC: Elszáll a fejem, ha hamis híreket hallok – Böde

Vágólapra másolva!
2015.09.18. 18:59
Mint arról beszámoltunk, a kiváló formában futballozó Böde Dániel szerződést hosszabbított a Ferencvárossal. A 28 éves csatár a Fradi hivatalos honlapjának adott videonyilatkozatában megindokolta, miért szerette volna minél előbb meghosszabbítani a szezon végén lejáró szerződését.

„Minél hamarabb le akartam zárni a jövőmről szóló találgatásokat, mert olyan típusú ember vagyok, akinek »elszáll a feje«, ha hamis híreket hall, ekkor nem tudok odafigyelni a játékra. Nem volt nehéz megállapodni, hiszen maradni akartam” – mondta Böde Dániel, majd hozzátette, tartozott annyival a Ferencvárosnak, hogy aláírja az új szerződését, így távozás esetén a zöld-fehér klub pénzt kapna érte – bár nem szeretné elhagyni a csapatot. Böde Dániel, majd hozzátette, tartozott annyival a Ferencvárosnak, hogy aláírja az új szerződését, így távozás esetén a zöld-fehér klub pénzt kapna érte – bár nem szeretné elhagyni a csapatot.

„Nemcsak a szakmai stábtól és a játékosoktól, hanem a szurkolóktól is sok szeretetet kapok. Csapatkapitányként nagy a felelősségem, a játékommal és a mentalitásommal is példát kell mutatnom mindenkinek. Szeretnék gólkirály lenni, és a Fradival megnyerni a bajnokságot, egyelőre jó úton haladunk a kitűzött célok elérése felé. A legfontosabb, hogy a kilencpontos előnyünket megtartsuk a téli szünetig” – zárta mondandóját az NB I góllövőlistájának éllovasa.

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Böde három évvel hosszabbította meg a szerződését a Fradival.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik