FTC: A szurkolók mindenről álmodozhatnak, de… – Doll

Vágólapra másolva!
2015.10.24. 20:34
Bekő Balázs és Thomas Doll értékelt a 2–0-s vendéggyőzelemmel véget érő DVTK–FTC bajnoki labdarúgó-mérkőzés után az M4-nek.

„Nehéz volt tíz emberrel végigjátszani a mérkőzést – mondta Bekő Balázs, a DVTK vezetőedzője. – Nagyon jól küzdöttünk, mentünk becsülettel, a srácok odatették magukat, de a Fradi jobb csapat annál, hogy ne használja ki az emberelőnyt. Két olyan gólt kaptunk, amely abszolút mértékben elkerülhető lett volna. Ha gólvonalig játsszák, akkor azt mondom, hogy az rendben van, de így nem. Akadt egy-két megugrásunk, amelyből többet is ki lehetett volna hozni, de iszonyat nehéz volt. Nem tudok rosszat mondani a pályán lévőktől, mert szívüket-lelküket kitették.”Bekő Balázs, a DVTK vezetőedzője. – Nagyon jól küzdöttünk, mentünk becsülettel, a srácok odatették magukat, de a Fradi jobb csapat annál, hogy ne használja ki az emberelőnyt. Két olyan gólt kaptunk, amely abszolút mértékben elkerülhető lett volna. Ha gólvonalig játsszák, akkor azt mondom, hogy az rendben van, de így nem. Akadt egy-két megugrásunk, amelyből többet is ki lehetett volna hozni, de iszonyat nehéz volt. Nem tudok rosszat mondani a pályán lévőktől, mert szívüket-lelküket kitették.”

„Nagyszerű volt a közönség és a hangulat, nagy örömöt jelent telt ház előtt játszani – értékelt Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője. – Az első tíz percben nem igazán találtuk a ritmust. Szerencsénk volt, hogy utána nyolcvan percig tíz ember ellen játszhattunk. Természetesen a szurkolók mindenről álmodozhatnak, de tudjuk, hogy még sok mérkőzés van hátra. Ez még hosszú út.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik