MK: Mészöly nem a Fradit tartja a legnehezebb ellenfélnek

Vágólapra másolva!
2015.10.17. 10:47
A labdarúgó NB I rangadója lesz szombaton a Ferencváros és a Szombathelyi Haladás mérkőzése, hiszen az első helyezett fogadja a másodikat – igaz, 13 pont különbség van a két zöld-fehér együttes között. Mészöly Géza, a vendégek vezetőedzője a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének sorsolása után azonban nem a Fradit nevezte meg mint lehetséges legnehezebb ellenfelet, hanem a Videotont – amellyel megküzd majd a legjobb 16 között.

„Kaphattunk volna könnyebb csapatot is. Úgy gondolom, hogy talán a legnehezebb ellenfelet kaptuk – mondta Mészöly a haladasfc.nyugat.hu-nak. – Oda kell tenni magunkat, és meg kell próbálni továbbjutni. A Videotonnal mostantól elég sokszor találkozunk, három meccs lesz egymás után. Azon vagyunk, hogy a legjobb teljesítményt tudjuk nyújtani, és sikerüljön a továbbjutás a Vidi ellen is.”haladasfc.nyugat.hu-nak. – Oda kell tenni magunkat, és meg kell próbálni továbbjutni. A Videotonnal mostantól elég sokszor találkozunk, három meccs lesz egymás után. Azon vagyunk, hogy a legjobb teljesítményt tudjuk nyújtani, és sikerüljön a továbbjutás a Vidi ellen is.”

Szombaton azonban még az FTC-vel kell megküzdenie a Halinak, jó eséllyel olyan játékosokkal, akik sérüléssel bajlódtak, ám felépültek.

„A sérültjeink is kezdenek gyógyulgatni. Nagyon fontos számunkra, hogy a Ferencváros elleni mérkőzésre felépüljenek és be lehessen őket vetni a kezdőcsapatban. Predrag Bosnjak és Ugrai Roland valószínűleg ott lesz a keretben, ez mindenképp jó előjel.”

„Nem kérdés, hogy remek csapat ellen lépünk pályára. Meg kell akadályoznunk, hogy jó napot fogjon ki a Fradi. Remélem, hogy az eddigi teljesítményünket egy ilyen rangadón meg tudjuk kettőzni, és a játékosok igazi ünnepnek érzik a találkozót. Bízom benne, hogy ugyanolyan bátor játékkal rukkolunk ki, ahogy tettük azt már az idegenbeli meccseinken, akár a Videoton, akár a DVSC vendégeként, amikor sikerült eredményesen játszanunk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik