Haladás: szabadon igazolható válogatott csatárt tesztelnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.03. 11:24
null
Jonathan Glennt teszteli a Haladás szakmai stábja (Fotó: <a href="http://vaol.hu/haladas/trinidad-es-tobagoi-csatar-a-haladasnal-1736323" target="_blank">haladas.hu</a>)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladásnál vesz részt próbajátékon Jonathan Glenn ötszörös trinidadi válogatott támadó – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

A kétnapos pihenőt követően kedden ismét edzésbe állnak a Haladás játékosai, a tréningen pedig egy új arc is feltűnik. A 28 éves, 183 centiméter magas Jonathan Glenn nem kimondottan próbajátékra érkezik a Haladáshoz, hanem a szombathelyi együttes szakmai stábja élőben is szeretné szemügyre venni, mit tud. Szerződtetéséről később döntenek – írja a haladas.hu.

A trinidadi válogatottban összesen öt alkalommal pályára lépő csatár a Panama City Pirates, a Vermont Voltage és a Jacksonville United csapatában szerepelt az Egyesült Államokban, majd 2014 februárjában az izlandi ÍBV-hez szerződött, amelynek színeiben másfél év alatt 32 bajnokin 16 gólt szerzett. Utána kölcsönben a szintén izlandi Breidablikban futballozott, és kilenc meccsen nyolcszor volt eredményes.

A szigetországi bajnokság végeztével Glenn szerződése lejárt, így a támadó középpályásként és csatárként is bevethető játékos jelenleg szabadon igazolható.

Az izlandi korszakáról maga a labdarúgó töltött fel összefoglalót

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik