FTC: Thomas Doll nem csak a gólokat hiányolja Böde Dánieltől

Vágólapra másolva!
2015.12.05. 09:57
Csaknem 800 perce gólképtelen Böde Dániel a labdarúgó NB I-ben. Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője is többet vár a csatártól, de nem csak a gólokat hiányolja.

„Daninak ismét több munkát kell befektetnie – mondta Thomas Doll a Nemzeti Sportnak. – Tudnia kell, hova szeretne eljutni, amihez önmagából kell többet adnia. Mi türelmesek vagyunk vele. Nagyon fontos gólokat szerzett a szezon elején, de a Feröer elleni selejtező óta nem találja magát. Nemcsak az elmaradó gólokra gondolok, hanem arra, hogy milyen munkát végez elöl.”Thomas Doll a Nemzeti Sportnak. – Tudnia kell, hova szeretne eljutni, amihez önmagából kell többet adnia. Mi türelmesek vagyunk vele. Nagyon fontos gólokat szerzett a szezon elején, de a Feröer elleni selejtező óta nem találja magát. Nemcsak az elmaradó gólokra gondolok, hanem arra, hogy milyen munkát végez elöl.”

„Előfordul az emberrel, hogy időnként eltölti az elégedettség. Dani a szezonban magyar bajnok, kupagyőztes és gólkirály lehet, kijuthat az Eb-re. Karrierje legszebb évét futhatja, de ehhez minden mást félre kell tennie, és akkor még nagyobb sikerei lehetnek. Rendkívül fontos volt a Feröer elleni két gólja, de Feröernek, nem pedig Angliának rúgta. Ez utóbbira az Eb-n lehet esélye.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik