FTC: Doll szerint levonták a tanulságokat, jöhetnek a gólok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.11. 12:25
Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője a szombati, Puskás Akadémia elleni bajnoki mérkőzésen elsősorban támadásban vár jobb teljesítményt labdarúgóitól a Békéscsabán nyújtottakhoz képest.

„Nem volt régen, amikor legutóbb a Groupama Arénába látogatott a Puskás, alaposan megnehezítette a dolgunkat – idézi a fradi.hu Thomas Dollt. – Abból a meccsből levontuk a tanulságokat, most szombaton mindenképpen erősebben kell kezdenünk a meccset. A támadószellemmel nincs probléma, mérkőzésről mérkőzésre sokat birtokoljuk a labdát, de az utóbbi találkozókhoz képest még nagyobb átütőerőre lesz szükségünk, még gólra törőbb támadófutballt kell játszanunk. Nüanszok ezek, mégis sokszor így dől el a bajnoki pontok sorsa. Az edzéseken is azon dolgozunk, hogy a labdabirtoklást helyzetekre, lövésekre, gólokra váltsuk.” fradi.hu Thomas Dollt. – Abból a meccsből levontuk a tanulságokat, most szombaton mindenképpen erősebben kell kezdenünk a meccset. A támadószellemmel nincs probléma, mérkőzésről mérkőzésre sokat birtokoljuk a labdát, de az utóbbi találkozókhoz képest még nagyobb átütőerőre lesz szükségünk, még gólra törőbb támadófutballt kell játszanunk. Nüanszok ezek, mégis sokszor így dől el a bajnoki pontok sorsa. Az edzéseken is azon dolgozunk, hogy a labdabirtoklást helyzetekre, lövésekre, gólokra váltsuk.”

1–0-S FRADI-SIKERT VÁR? VAGY ÉPPEN 5–0-S FELCSÚTI GYŐZELMET? IDE KATTINTVA MEGNÉZHETI, MILYEN ESÉLYT LÁT EZEKRE A TIPPMIXPRO, S MI MÁSRA FOGADHAT MÉG!

25. FORDULÓ
Mérkőzés Játékvezető
Március 12., szombat
15.30
Újpest–DVTK
Vad II István
15.30DVSC–Honvéd (Tv: M4 Sport)Kassai Viktor
15.30Paks–VasasFarkas Ádám
15.30Videoton–BékéscsabaNémeth Ádám
15.30MTK–HaladásAndó-Szabó Sándor
18.00Ferencváros–Puskás Akadémia (Tv: M4 Sport)Bognár Tamás
A bajnokság állását itt nézheti meg!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik