NB I: Itt mindig érzem, egyedül vagyunk a világ ellen – Rossi

Vágólapra másolva!
2016.04.10. 21:15
A Ferencváros–Budapest Honvéd (2–1) NB I-es labdarúgó-mérkőzés után a két vezetőedző értékelt az M4 Sportnak.

„A második félidőben jobban futballoztunk, az elsőben kevésbé – mondta Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője. – Kicsit furcsállom, hogy vasárnap játszottunk, mert ezt a meccset szombaton is meg lehetett volna rendezni. Az a szerencsés helyzet állt elő, hogy többet tudunk pihenni… Amúgy szerdán körberepüljük a pályát, és mindent megteszünk, hogy sikerre vezessük a csapatot.”

„Dávid és Góliát harca volt ez – mondta Marco Rossi, a Budapest Honvéd vezetőedzője. – Sajnos nem jöttünk ki jól a meccsből. Itt a Fradi-pályán mindig azt érzem, hogy a csapatommal egyedül vagyunk a világ ellen.” Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője. – Kicsit furcsállom, hogy vasárnap játszottunk, mert ezt a meccset szombaton is meg lehetett volna rendezni. Az a szerencsés helyzet állt elő, hogy többet tudunk pihenni… Amúgy szerdán körberepüljük a pályát, és mindent megteszünk, hogy sikerre vezessük a csapatot.”

„Dávid és Góliát harca volt ez – mondta Marco Rossi, a Budapest Honvéd vezetőedzője. – Sajnos nem jöttünk ki jól a meccsből. Itt a Fradi-pályán mindig azt érzem, hogy a csapatommal egyedül vagyunk a világ ellen.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik