FTC: a bosnyák hölgy megfelelt a próbajátékon, szerződtették

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.11. 09:40
A Bajnokok Ligája selejtezőjére készülő Ferencváros női labdarúgócsapata a klub hivatalos honlapján jelentette be Szeitl Szilvia, Nagy Ágnes, Telek-Sümegi Éva és Marija Aleksic szerződtetését.

A négy futballista érkezését már korábban előrevetítettük, újdonságot az jelent, hogy a 18 esztendős bosnyák Marija Aleksic megfelelt a próbajátékon, és ő is a Fradinál folytatja a pályafutását.A négy futballista érkezését már korábban előrevetítettük, újdonságot az jelent, hogy a 18 esztendős bosnyák Marija Aleksic megfelelt a próbajátékon, és ő is a Fradinál folytatja a pályafutását.

„Posztra kellett igazolni, és olyan helyekre jöttek játékosok, ahová kellett. Érkezett egy rutinos belső védő Szeitl Szilvia személyében, aki épp olyan korban van, amelyben meg tud újulni. Szintén a védősorba érkezett Marija Aleksic, aki nagyon fejlődőképes sportoló. Nemzetközi szinten is gyors, ami a belső védő posztján hiánycikk” – mondta Dörnyei Balázs vezetőedző a fradi.hu-nak.

Sümegi Évát azért szerettem volna a Fradiba hozni, mert az olyan mérkőzéseken, amelyeken pont az ő rutinjára lenne szükség, sokat tud majd segíteni. Elizabeth Addo helyére érkezett Nagy Ágnes. Furcsa talán, hogy nem volt stabil csapattag az MTK-ban, de benne is vannak olyan dolgok a pályán, olyan húzások, amelyek szintén jók lehetnek nekünk” – tette hozzá.

A Ferencváros egyhetes edzőtáborral folytatja a felkészülést a Bajnokok Ligája selejtezőjére, amelyre augusztus 23. és 28. között kerül sor Hollandiában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik