Női NB I: Svédországba vezetett két MTK-játékos útja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.18. 07:16
A női labdarúgó NB I ezüstérmese, az MTK újabb két játékos távozását jelentette be: Herczeg Andrea és Zdenka Horesová is Svédországban folytatja pályafutását.

A 21 esztendős Herczeg Andrea másfél évvel ezelőtt szerződött az MTK-hoz, melynek színeiben a legutóbbi szezonban 21 mérkőzésen nyolc gólt szerzett az NB I-ben. A 22 éves Zdenka Horesová idén februárban érkezett Magyarországra, ám sérülése miatt csak négy meccsen lépett pályára az első osztályban, és egyszer volt eredményes.Herczeg Andrea másfél évvel ezelőtt szerződött az MTK-hoz, melynek színeiben a legutóbbi szezonban 21 mérkőzésen nyolc gólt szerzett az NB I-ben. A 22 éves Zdenka Horesová idén februárban érkezett Magyarországra, ám sérülése miatt csak négy meccsen lépett pályára az első osztályban, és egyszer volt eredményes.

A román és a szlovák válogatott középpályás is Svédországban, a Töcksfors IF együttesében folytatja pályafutását.

Herczeg és Horesová mellett korábban Nagy Ágnes (FTC) és Diószegi Fanni (1. FC Saarbrücken) is elhagyta az MTK-t, míg Pádár Anita bejelentette a visszavonulását. A csapat a nyáron edzőváltáson is átesett, Medgyes Péter helyét Szabados György vette át a kispadon.

A kék-fehérek időközben bejelentették az élvonalban eddig 41-szer pályára lépő Tóth Barbara szerződtetését, és a korosztályos válogatott Krascsenics Petra is a csapattal tart a tápiószentmártoni edzőtáborba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik