Ferencváros: Jó előérzetem van, mert… – Doll bizakodó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.10. 14:55
A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében szombaton a Ferencváros a Honvédot fogadja. Az összecsapás előtt Thomas Doll, a zöld-fehérek vezetőedzője a fradi.hu-nak elmondta, mit vár csapatától a szezon második felében.

„A hétvégén majdnem a teljes keret rendelkezésre áll, többen felépültek sérüléseikből. Az új játékosaink gyorsan beilleszkedtek; a valenciai edzőtábor szempontjából pont jókor érkeztek, hiszen így napi 24 órát együtt tölthettek az új társaikkal, ez pedig mindenképpen segített abban, hogy megismerkedhessünk velük. Úgy érzem, minőségi változások történtek a csapatban, ez pedig elengedhetetlen a tavaszi szezonunk sikerességéhez” – mondta el Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője.

„Nagyon fontos a Honvéd elleni kupamérkőzés, mert egyáltalán nem mindegy, hogyan sikerül az indulás. Egy olyan együttesnél, mint a miénk, ez nagyban meghatározhatja az idény többi részét. Az öthetes szünetet arra használtuk fel, hogy mindenre felkészüljünk. Azoknak a hibáknak a javításán dolgoztunk, melyek az ősszel sűrűn előfordultak. Remélem, ennek az eredményét már szombaton is viszontláthatjuk. Jó előérzetem van, mert az edzések alapján mind koncentrációban, mind minőségben sokat fejlődtünk. Biztos vagyok benne, hogy már szombaton egészen más Ferencvárost láthatunk, mint a szezon eddigi részében.” Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője.

„Nagyon fontos a Honvéd elleni kupamérkőzés, mert egyáltalán nem mindegy, hogyan sikerül az indulás. Egy olyan együttesnél, mint a miénk, ez nagyban meghatározhatja az idény többi részét. Az öthetes szünetet arra használtuk fel, hogy mindenre felkészüljünk. Azoknak a hibáknak a javításán dolgoztunk, melyek az ősszel sűrűn előfordultak. Remélem, ennek az eredményét már szombaton is viszontláthatjuk. Jó előérzetem van, mert az edzések alapján mind koncentrációban, mind minőségben sokat fejlődtünk. Biztos vagyok benne, hogy már szombaton egészen más Ferencvárost láthatunk, mint a szezon eddigi részében.”

MAGYAR KUPA
NYOLCADDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉSEK
2017. február 11. (szombat)

14.00: ZTE (NB II)–Újpest (NB I)
14.00: Dorog (NB II)–Vasas (NB I)
14.00: Csákvár (NB II)–Soproni VSE (NB II)
14.00: Érd (NB III)–Budafoki MTE (NB III)
14.00: Mezőkövesd (NB I)–Gyirmót FC Győr (NB I)
18.00: Ferencváros (NB I)–Bp. Honvéd (NB I)
2017. február 14. (kedd)

14.00: Cegléd (NB II)–DVTK (NB I)
14.00: Szentlőrinc (NB III)–Szolnoki MÁV (NB II)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik