Az FTC is figyeli a kongói csatárt – három topligás csapat mellett

Vágólapra másolva!
2024.05.08. 09:04
Archange Bintsouka 31 tétmeccsen tíz gólt szerzett ebben az idényben az FK Partizaniban (Fotó: twitter.com)
A footmercato.net híre szerint a Ferencváros is azon kilenc klub között van, amely érdeklődik az albán FK Partiznai 21 éves csatára, Archange Bintsouka iránt.

 

A footmercato.com híre szerint az albán FK Partizani 21 éves kongói csatára,  Archange Bintsouka a fizikumával, gyorsaságával és a 31 tétmeccsen szerzett tíz góljával számos európai klub érdeklődését felkeltette. Összesen kilenc érdeklődőt sorol fel a cikk. Az olasz Serie A-ból a Torinót, a Genoát és a Hellas Veronát említik meg, Portugáliából a Guimaraest, a Famalicaót, a Gil Veicentét, az Estrelátés a Farensét, Magyarországról pedig a Ferencvárost.

A korábban, kölcsönben egy évet Koszovóban is futballozó Bintsoukát 2025 nyaráig köti szerződés az FK Partizanihoz, a Transfermarkt 350 ezer euróra becsüli az értékét. Az FTC 2016-os BL-selejtezős ellenfele jelenleg 3. helyen áll az albán élvonalban, Bintsouka pedig holtversenyben a 4. a bajnokság góllövőlistáján (a bajnokságban kilenc gólt szerzett).

 

A FERENCVÁROSNÁL JELENLEG VÁRHATÓ NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁSOK
Kölcsönből visszatér: Gruber Zsombor (Zalaegerszegi TE FC)
Kiszemeltek: Chico Banza (angolai, Anorthoszisz – Ciprus), Archange Bintsouka (kongói, FK Tirana – Albánia), Horváth Krisztofer (Kecskeméti TE – kölcsönben az olasz Torinótól)
Távozik: Lisztes Krisztián (Eintracht Frankfurt – Németország), Samy Mmaee (marokkói, lejár a szerződése)
Távozhatnak: Muhamed Besic (bosnyák, lejár a szerződése), Anderson Esiti (nigériai, kikerült az első keretből), Amer Gojak (bosnyák, kikerült az első keretből), Owusu Kwabena (ghánai, kikerült az első keretből), Marquinhos (brazil, érdeklődnek iránta: Pumas – Mexikó, Al-Fateh – Szaúd-Arábia), Alekszandar Pesics (szerb, kikerült az első keretből), Henry Wingo (amerikai, lejár a szerződése, érdeklődik iránta: Austin FC, Minnesota United – Egyesült Államok; Toronto FC, Vancouver Whitecaps – Kanada)


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik