Hivatalos: az Újpest Branko Pauljevics távozását is bejelentette

Hivatalos: az Újpest Branko Pauljevics távozását is bejelentette

Tilos a hozzászólásban linket elhelyezni. Ez alól kivétel az online videó-közvetítések linkjei, és hivatalos sportszövetségek linkjei. A szabály megszegése végleges tiltást, és a felhasználó összes hozzászólásának törlését vonja maga után. Bármilyen moderációval kapcsolatos kérdése, észrevétele van, elérhet minket a [email protected] e-mail címen.
Rendezés:
Sportolnijo
Sportolnijo2024. 05. 23. 08:15

El tudja hinni bármelyik ujpesti szutkoló (mert nem únpesti a hasát fogja a röhögéstől), hogy a Kabát-Kovács,Szakály tengely sikerre viszi az Utét?? Nemáár!

foteldrukker
foteldrukker2024. 05. 23. 08:10

egyboldogember, nekem sincs fh@_búkom, úgyhogy akkor már ketten vagyunk... :D Azért valami hasonló cikk jött fel a kuglival is, szódával elmegy

Oberennsinnen49
Oberennsinnen492024. 05. 23. 07:00

egyboldogember----------------- Az egészben annyi a törvényszerű, hogy el kell kezdeni. De mit? MINDEN A HOZZÁÁLLÁSON MÚLIK. Ezt kell rendbe tenni, ami persze nem kizárólag futballedzői feladat, sőt, csak egy, mentálhigiéné és még sok minden más, amit egységben kezelve hetek alatt át lehet állítani a gondolkodásmódot, a fiatal beállítódását. Persze, erre nem mindenki alkalmas, de 10-ből nyolc, de csak ha hét, akkor is óriási a fejlesztési-fejlődési lehetőség. Az MLSZ-nek - ha lenne valódi MLSZ - erre kellene a fő hangsúlyt fektetni, országosan alkalmazott, megye 3-tól a csúcsig leírt programmal. Erre lehet építeni magát a futballszakmát, ha 100%-osan odateszi magát a fiatal.

egyboldogember
egyboldogember2024. 05. 23. 05:52

Próbáld meg a facebookon, mindig felkínálja ha beírom a gugliba sport plusz foci május 9 szám, de nem tudom tovább "vinni" mert nekem nincs facsebukom.

foteldrukker
foteldrukker2024. 05. 23. 00:13

egyboldogember, Sport+Foci? ohh, bökje meg, ki nem találtam volna... :D És nyomtatott változat?Na, azt nem fogja meglelni a kugli.Hát, akkor kimarad, mindegy. Csak azért kértem, mert a Fracskások mindig azzal jönnek, hogy úristen, mennyire jogtalan volt a kizárásuk.Hát nagy ló-középső lábat volt jogtalan, annyi adósságuk volt, meg per ellenük, mint a töbinek összesen sem...Kösz a válaszokat.

egyboldogember
egyboldogember2024. 05. 22. 20:56

Oberennsinnen, írígyellek, egy ideje figyelem az optimizmusodat a magyar fiatalok irányába, szerintem Te egy a magyar UP képzésben dolgozó prozselélicences edző vagy, ezért nem látod a fáktol az erdőt. 40 fő 16-22 éves fiatalt menedzselni-képezni és akkor 26/27 re versenyképes honi játékosokból álló csapatunk lesz. Az amit Te szeretnél az kb 25 éve nem működik, de szerinted a következő 2-3 évben működne. Hát ige, Hofi után szabadon: kérdezik a fuldoklót, tudsz úszni, válasz nem, újabb kérdés: és ha megfizetlek?

egyboldogember
egyboldogember2024. 05. 22. 20:47

foteldrukker, a részletek, S+F május 9-i kiadás, harmadik oldal, nagy betűkkel: Nem Fogant meg Kubatov ÁTKA, kicsit lentebb pirossal: de mi is történt az ftc kizárásakor?

Sportolnijo
Sportolnijo2024. 05. 22. 20:37

Az életben nem érik utol a fradit, de mást sem nagyon. Ahhoz annyi pénz kellene, amennyit a MOL nem ad. Amennyit ad ahhoz is kell majd szinte új csapat és ahhoz kiemelkefő szakmai munka. Na, ez lesz a legnehezebb. A dobogó sem lesz meg még pár évig.

Sportolnijo
Sportolnijo2024. 05. 22. 20:31

Szegény UTE.

Oberennsinnen49
Oberennsinnen492024. 05. 22. 20:08

szurke19-2---------------- Magyarország a saját lehetőségei szerint versenyezhet a világgal, az pedig: csakis az állami pénz, mivel a magyar piac túl kicsi, multi cégünk a Mol-on kívül nincs, viszont... Viszont az állami pénzek felhasználására olyan egyszerű mechanizmust kell létrehozni, amelynek a hatékonysága a lehető legmagasabb. Egy példa: a sportklubokat egyszemélyi felelős vezetőnek kell adni működtetésre, de ez a személy limitált bérezéssel dolgozhasson csak, pl. a minimálbér 2-3-4 szerese, nemzetközi siker esetén, főtábla az UEFA kupákban jutalom stb, csak érzékeltetésként, mikre gondolok. És a vezető, ha csődbe viszi a klubot, a vagyonának egy meghatározott részével FELELJEN. Ilyesmi. Az MLSZ-nek a teljes magyar profi futballt egy egységként - egy csapatként - kell kezelnie, világos szakmai, pénzgazdálkodási követelményrendszer mellett. Megint egy példa: az állami pénzek egy része visszatartandó, ha a játékos nem végez külön munkát, egyéni képzést a csapatedzések mellett...

Oberennsinnen49
Oberennsinnen492024. 05. 22. 19:58

Ezt a megoldást sajnálom, hogy így nyilvánosan írtam meg, jobb lett volna bizalmasan, csak a vezetőséggel közölni, de most már mindegy, hátha nem olvassák a zöldek. Mert ha igen, el fogják lopni. Mivel Kubatovék egytől rettegnek, a Dózsa névtől, ha ezt meghallják, már rosszul lesznek, mert nekünk olyan csapatunk volt, amilyen nekik soha.

Oberennsinnen49
Oberennsinnen492024. 05. 22. 19:52

Pauljevics közepesnél is kisebb képességekkel, de tisztességesen, nagy szívvel , néha túlzottan, odatette magát. Kb. 40 fő, 16-22 éves magyar fiatalt kell felkutatni i villámgyorsan, megfelelő fizikai és mentális-morális képességekkel. Ezeket Újpestre igazolással, másokat akár a saját vidéki csapatukban, újpesti edzéstervvel ellátva folyamatosan tesztelni, szűrni, a cél: évente 2-3 fiatal beépítése. Ezzel a módszerrel 2026-2027-re fiatal, magyar Újpestünk lesz, de addig a fiataloknak/ifiknek 5-6 főkkel felváltva, folyamatosan a nagy kerettel kell edzeni, heti legalább 1-2 alkalommal. Ez elengedhetetlen, a profiknak pedig kötelességük - retorzió, felelősségre vonás, büntetés lehetősége mellett - NEM SZÉTRÚGNI A FIATALT... A szakmai stáb? Norvég, dán, holland, belga csapat, legalább 2-3 fő, a többi magyar. A fél Európát végigverő Dózsa-márka 30 éve a sárban, fel kell tenni a méltó helyére. Hajrá. Lilák, Hajrá UDTE!

doni
doni2024. 05. 22. 19:40

A kilenc távozó mellett további játékosok szerződése jár le.A két kapus,Banai és Molnár mellett Simon,Ljljics,Onovo,Huszti,Hámori,Kovács Dominik. Érdekes időszak előtt állunk,az biztos...

matyasfold
matyasfold2024. 05. 22. 18:20

A Mol tőzsdei cég - Bárki vehet részvényt , én vettem is , mert szép osztalékot fizet, most májusban is. A MOL éppen most nyitott meg a Tiszaújváros-i muanyag gyárát amivel a régióban ebben az iparágban piacvezető lesz A világ számos pontján vannak olajfuró tornyai -Irak, Pakisztán, Szibéria és persze itthon is. Egy magyar multi Nem állami cég . Az államnak van benne kisebbségi tulajdona , de csak annyi , hogy a vezetést kézbe tartsa , mert nemzetbiztonsági kockázat lenne elveszteni - Az Oroszok és az Osztrákok már megpróbálták meg a Gyurcsány is . A MOL értékét a piac mindennap megméri amit Te is látsz az árfolyamából Tehát : a MOLnak az UTE PIACI BEFEKTETÉS - nyereségesnek kell lennie Ha nem az, a piac azonnal itéletet mond a részvénypiacon - lemegy az árfolyam. Hagyjuk már abba , hogy állami cég , és az állam pénzét csurgatja az UTE-ba. Ez nem igaz És örvendjünk , hogy van egy sikeres magyar multi , aki beszáll a magyar sportba . (beszálhatna más országéba is )

szurke19-2
szurke19-22024. 05. 22. 16:56

Sport alatt az élsportot értettem.

szurke19-2
szurke19-22024. 05. 22. 16:55

belabacsimegmondja A kérdés mi a normális kerékvágás? Függetlenül attól, hogy szeretem a sportot, arra én is kíváncsi lennék, ha az összes állami pénz eltűnne a sportból mi történne.

orcan-fintor
orcan-fintor2024. 05. 22. 16:19

Pauljevic a belga érában az együttes egyik legjobbja volt a maga szürke középszerűséget alulról súroló minőségével. ez nem degradálás, csak a rávilágítás arr, hogy a többiek mennyire rosszak voltak. A kor azonban őt sem kíméli, ránézésre is van rajta minimum 6-8 kiló súlyfelesleg, lelassult, szóval itt a vége jogosan. Ha megfelelően igazolnak, akkor 2026-ban akár még BL döntőt is játszhatnak hazai pályán. Ehhez azonban tényleg jól kellene igazolni, mert különben nem sikerül. Én szóltam.

belabacsimegmondja
belabacsimegmondja2024. 05. 22. 15:57

Nos az ftc egyeduralma addig tart amig a fidesz kormányoz..utána visszaállhat minden a normális kerákvágásba.Persze ha a mol elkezd milliós eurós játékosokat venni,és talál egyből egy nyerő edző kombot akkor lehet versenyfutás az aranyért.

BacooesaVegaFina
BacooesaVegaFina2024. 05. 22. 15:32

Kicsit lassú volt már az utóbbi években. A Basel elleni itthoni meccsen adott gólpassza az ellenfélnek, na az emlékezetes maradt....

Puyolthemaster
Puyolthemaster2024. 05. 22. 15:16

Pauljevics a csapat esze volt és gyorsvonata.