Csoboth klubja és az ETO is érdeklődik a belga középpályás iránt – sajtóhír

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.08.23. 10:46
Sajtóhírek szerint Louis Verstraete (sárgában) iránt az ETO FC Győr is érdeklődik (Fotó: Getty Images)
A belga újságíró, az átigazolási hírekre szakosodó Sacha Tavolieri információi szerint többek között a labdarúgó NB I-be feljutó ETO FC Győr és a Csoboth Kevint a közelmúltban szerződtető svájci St. Gallen is érdeklődik a szabadon igazolható belga középpályás, Louis Verstraete iránt.

Tavolieri X-oldalán azt írta, hogy a szabadon igazolható 25 éves Louis Verstraete iránt megnőtt az érdeklődés az átigazolási időszak hajrájában, s több klub neve is felvetődött vele kapcsolatban. Tavolieri úgy tudja, hogy ha a svéd élvonalbeli Häckentől távozna Romeo Amane, akkor Verstraetével helyettesítenék őt, de a belga középpályás iránt az NB I-be feljutó ETO FC Győr és a Csoboth Kevint a közelmúltban megszerző svájci St. Gallen is érdeklődik. A bejegyzés azzal zárul, hogy Verstraete új, külföldi kihívásban gondolkodik.

Verstraete a Gentnél nevelkedett, majd mutatkozott be a felnőttek között, de a klub a Waasland-Beverennek, a Royal Antwerpnek és az Oostendének is kölcsönadta az elmúlt években, 2021-ben igazolt végleg a Beverenhez, melytől 2024. július 1-jén, szerződése lejártával távozott.

A védekező, középső és támadó középpályásként is bevethető 25 éves játékos összesen 19 mérkőzésen lépett pályára a belga korosztályos válogatottakban, míg klubszínekben 146 mérkőzésen 11 gólig és nyolc gólpasszig jutott.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik