Szalai Gábor: Büszke vagyok, hogy a Ferencváros mezét viselhetem

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2024.09.16. 06:45
Szalai Gábor büszke arra, hogy a Ferencváros mezét viselheti (Fotó: Török Attila)
Szalai Gábor végigjátszotta a Ferencvárosban a Budafok elleni, 3–0-ra megnyert kupameccset. A válogatottnál is számításba vett védővel beszélgetett az NSO Tv.

„Korábban a Kecskemét játékosaként tényleg élmény volt a Ferencváros ellen játszani, de ez egy nagyobb dolog, büszke vagyok, hogy ezt a mezt viselhetem. A bemutatkozásom is úgy sikerült, ahogy terveztük, hiszen győztünk a Budafok ellen, úgyhogy pozitívak az első benyomásaim” – mondta Szalai Gábor, aki augusztus végén a svájci Lausanne-tól igazolt a zöld-fehérekhez. 

Videónkban értékeli a mérkőzést, a saját teljesítményét, illetve arról is beszél, a komoly konkurencia ellenére ki akarja harcolni a helyét a Ferencváros védelmében.  Emellett beszél Matheus Saldanharól is, akivel egyszerre érkeztek a klubhoz, s aki a 3–0-ra megnyert kupameccsen kétszer is betalált. 

MOL MAGYAR KUPA
3. FORDULÓ
BUDAFOKI MTE (NB II)–FERENCVÁROSI TC 0–3 (0–0)
Budapest, Budafoki MTE Sporttelep, 2000 néző. Vezette: Káprály Mihály (Georgiu Teodorosz, Becséri Gergely)
BUDAFOK: Horváth A. – Lorentz, Kálnoki-Kis, Oláh B., Kalmár O. – Sztojka, Németh M. (Rétyi, 69.) – Szűcs P. (Zuigeber, a szünetben), Merényi (Nándori, 85.), Kun B. (Szerető, 69.) – Vasvári (Kovács D., 74.). Megbízott vezetőedző: Nikházi Márk
FERENCVÁROS: Dibusz – Makreckis (Kaján, 77.), I. Cissé, Szalai G., C. Ramírez (Civic, 77.) – Pappoe (Rommens, 60.), Abu Fani – Kady, Zachariassen (A. Traoré, 60.), Kehinde – Pesics (Saldanha, 60.). Vezetőedző: Pascal Jansen
Gólszerző: Saldanha (61., 71.), Abu Fani (64.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik