Algériai válogatott az ETO-nál, fiatal játékost vett az Újpest – így telt a hazai átigazolási piac utolsó napja

VARGA BALÁZSVARGA BALÁZS
Vágólapra másolva!
2024.09.03. 23:04
Matheus Saldanhát szerződtette az FTC (Fotó: fradi.hu)
A labdarúgó NB I-ben július 1-jén kezdődött el a nyári átigazolási időszak, és szeptember 3-ig tartott, azaz ma zárult a hazai piac. Ennek következtében az utolsó napon számos bejelentést tettek a klubok érkezőkről és távozókról egyaránt. Cikkünkben összeszedtük a nap összes hazai átigazolási hírét.

 

Egész nap folyamatosan érkeztek a hírek, főleg az élvonalbeli klubok voltak aktívak, de a másodosztályban is akadt mozgás. A Ferencváros szerződtette a brazil csatárt, Matheus Saldanhát, míg a Fehérvár kölcsönvette Szabó Bálintot a Pakstól, miközben a tolnai zöld-fehérek megszerezték Varga Rolandot a Sepsitől.

A Kecskeméti TE kivásárolta Berki Marcellt fehérvári szerződéséből, illetve megszerezte a szabadon igazolható, nemrég Nyíregyházáról távozó Rjaskó Mihályt. A Szparinál volt egy érkező és egy távozó kölcsönjátékos is: a Spartacusnál tölti az idényt az Újpest szerb fiatalja, Ognjen Radosevics, míg Horváth Kevin Mezőkövesden futballozik a szezonban. És ha már Újpest FC, a lila-fehérek késő este bejelentették, hogy megvásárolták a Kecskemét 19 éves középpályását, Helmich Pált.

Az NB II-es Bp. Honvéd a Nyíregyháza Spartacustól Kesztyűs Barnát szerezte meg, míg az ETO-tól a fiatal csatárt, Farkas Balázst vette kölcsön, miközben kölcsönadta Krajcsovics Ábelt a ZTE-nek. A Zalaegerszeg még egy horvát játékossal is erősített, Kristian Fucak Eszékről érkezett szintén kölcsönbe. A Győr Farkas Balázs mellett Lacza Alexet is kölcsönadta, utóbbi játékost Szegedre, valamint kölcsönvette a belga Charleroi-tól az egyszeres algériai válogatott támadót, Ahmed Nadir Benbualit. Zsóri Dániel távozott az MTK-tól, egyelőre szabadon igazolható.

A DVSC-nél, a DVTK-nál és a Puskás Akadémiánál nem történt változás a keretekben az átigazolási időszak utolsó napján. 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik