Fehérvár: Schön Szabolcs búcsúzik, nagy múltú angol klubhoz tart – NS-infó

PÓR KÁROLYPÓR KÁROLY
Vágólapra másolva!
2024.07.31. 21:53
KOVACS PETERSchön Szabolcs az angol Boltonnál folytathatja pályafutását (Fotó: Kovács Péter, archív)
A Nemzeti Sport értesülései szerint Schön Szabolcs az azeri Sumqayit elleni szerdai Konferencialiga-meccsel búcsúzhat Fehérvártól.

 

 

Úgy tudjuk, a szóbeli egyezség már megszületett Schön Szabolcs átigazolásáról. A 23 éves, nyolcszoros magyar válogatott szélsőt az angol harmadosztályban, a League One-ban a feljutásra pályázó, a története során négyszeres FA-kupa győztes, a 2000-es években a Premier League-ben szerepelt Bolton Wanderers szerződtetheti.

A The Bolton News a napokban már írt arról, hogy egy Konferencialiga-szereplő csapat játékosát szerződtetheti Ian Ewatt menedzser együttese. Úgy tudjuk, Schön Szabolcsról van szó, akinek az átigazolásáról úgy egyezett meg a Bolton, hogy az azeri Sumqayit elleni szerdai Konferencialiga-meccs után csatlakozhat a klubhoz.   

Schönnek jövő nyáron lejárt volna a szerződése Fehérváron, így azonban a magyar klub értékesíteni tudja a 2022-ben az FC Dallastól szerződtetett játékost. Úgy tudjuk, a német másodosztályú Darmstadt is érdeklődött Schön iránt, de végül a Bolton lesz a befutó.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik