Szóba sem került Csank János leváltása az igazgatótanács ülésén

Vágólapra másolva!
2007.10.04. 17:47
Ülést tartott az FTC zRt. Igazgatótanácsának három tagja, Takács Tibor, Berki Krisztián és Horváth Gábor. A megbeszélés témája a labdarúgó csapat gyenge szereplése, illetve annak okai.
Jogos a kritika: Lipcseik a Makót sem tudták legyőzni az Üllői úton
Jogos a kritika: Lipcseik a Makót sem tudták legyőzni az Üllői úton
Jogos a kritika: Lipcseik a Makót sem tudták legyőzni az Üllői úton
Jogos a kritika: Lipcseik a Makót sem tudták legyőzni az Üllői úton

Tény, hogy az előző idényben a bajnoki címről, s így az élvonalba való visszajutásról lemaradó zöld-fehérek, a nyáron jó néhány játékossal és Csank János vezetőedzővel is erősítettek. Ennek tekintetében csalódás, hogy nyolc forduló után mindössze kétszer győzött a gárda, s 11 ponttal mindössze a tizedik helyen állnak az NB II Keleti csoportjában.

Mint azonban az igazgatótanács elnöke, Berki Krisztián elmondta a 100%Fradinak az szó sem volt rendkívüli válságülésről.
„A zRt. igazgatósága rendszeresen összeül, és értékeli a pillanatnyi helyzetet. Most sem volt ez másként, bár tény, hogy a csapat gyengébb rajtja miatt nagyobb hírértéket kaphatnak ezek a megbeszélések.”

Persze a klubvezetők nem elégedettek a csapat szereplésével – leszámítva a Magyar Kupát, ahol a zöld-fehérek a nyolcaddöntőbe jutottak, s következő ellenfelük a Kaposvár lesz -, s a mutatott játék is hagy kívánnivalót maga után.
„Most is hosszasan elemeztük a lehetséges gondokat, így természetesen szóba került a játékosok felelőssége is a kialakult helyzetben. A csapat szereplése elmarad a vártnál, jelen pillanatban azon dolgozunk, hogyan tudnánk előrelépni.”

A játékosok megbüntetéséről azonban jelenleg szó sincs. Mint ahogyan arról sem, hogy leváltanák Csank János vezetőedzőt.
„Továbbra is élvezi a bizalmat a klubvezetésnél, nem azért neveztük ki a nyáron őt a Ferencváros kispadjára, hogy a gyengébb eredmények hatására azonnal megváljunk tőle. A klubvezetés azon dolgozik, hogyan tudná méginkább segíteni a vezetőedző munkáját, ezért szóba került a keret megerősítése rövid- illetve hosszútávon, illetve arról is tárgyalunk már, milyen változások várhatóak a következő átigazolási időszakban a csapat életében.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik