NB II: hezitált az egyik újonc, de végül vállalja a szereplést

Vágólapra másolva!
2016.06.18. 14:36
Az NB III Középcsoportjában utcahosszal bajnoki címet szerző Kozármisleny vezetősége némi gondolkodás után úgy döntött, hogy vállalja a szereplést a labdarúgó NB II következő idényében.

„A magasabb követelmények, illetve az NB II és az NB III közötti nagy különbségek miatt egy ideig hezitáltunk, hogy vállaljuk-e a másodosztályú szereplést – mondta a Nemzeti Sport Online-nak Feleki Attila, a Kozármisleny ügyvezetője. – Pénteken végül úgy döntöttünk, hogy nekivágunk, és érvényes licencünk birtokában a másodosztályra neveztünk. A szakmai stáb változatlan marad, továbbra is Németh Zsolt és Kovács Zoltán irányítja a gárdát.” Feleki Attila, a Kozármisleny ügyvezetője. – Pénteken végül úgy döntöttünk, hogy nekivágunk, és érvényes licencünk birtokában a másodosztályra neveztünk. A szakmai stáb változatlan marad, továbbra is Németh Zsolt és Kovács Zoltán irányítja a gárdát.”

A Kozármislenyen kívül a Cegléd, a Cigánd, a Dorog, a Mosonmagyaróvár, a Nyíregyháza és a SZEOL jutott fel a harmadosztályból a most következő szezontól 20 csapatos NB II-be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik