Révész Attiláék megváltak a „főkolompos” Matictól

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.08.28. 10:47
Bernardo Matic szabadon távozhat Kisvárdáról (Fotó: kisvardafc.hu)
Mint arról beszámoltunk, feldúlt, hangzatos nyilatkozatot adott az NB II-be kieső Kisvárda sportigazgatója és egyben megbízott vezetőedzője, Révész Attila azt követően, hogy csapata hétvégén 3–2-re kikapott Ajkán. A szakember többek között arról beszélt, hogy Magyarországon divattá vált, hogy a játékosok megbuktatják az edzőket, ám a klub most arról számolt be, hogy a télen szerződtetett Bernardo Matic távozhat a csapattól.

„Magyarországon divattá vált, hogy játékosok turpisságokkal és csalásokkal megbuktatják az edzőket. Nálunk is van olyan futballista, aki alibizik, takarékon játszik, az első félidő derekáig a masszőröm többet futott, mint néhányan a pályán. Nálunk nem a klub bukik meg, hanem a játékos, ezeket az embereket eltávolítjuk innen” – mondta Révész Attila az Ajka elleni 3–2-es vereség után, majd lapunknak részletezte, hogy Feczkó Tamás nem bánt eléggé keményen a játékosokkal, akik visszaéltek a helyzettel, ő viszont kemény edzéseket tartott, de az első győzelmük után a labdarúgók egy része fáradtságra panaszkodva két szabadnapot kért. Révész mellett azonban többen is kiálltak, ő pedig elmondta, tudja, ki a „főkolompos”, őt le is cserélte az Ajka elleni találkozó szünetében – a szakember akkor Driton Camajt és Bernardo Maticot nem küldte pályára a második játékrészre.

Most a Kisvárda hivatalos honlapján tudatta, hogy a 30 éves horvát játékos immár nem az NB II-es, hanem az NB III-as csapat kötelékébe tartozik és szabadon távozhat.

Matic 2024 telén Kazahsztánból igazolt Kisvárdára, ahol az NB I-ben 12 meccsen egy gólig és egy gólpasszig jutott, míg az NB II-ben mind az öt fordulóban kezdő volt, de csak az egyik meccset játszotta végig.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik