NB II: Soroksár SC–Opus Tigáz Tatabánya

BENDE BENCE GÁBORBENDE BENCE GÁBOR
Vágólapra másolva!
2024.10.06. 16:51
Soroksár archív (Fotó: Dömötör Csaba)
A labdarúgó NB II 9. fordulójában a játéknap előtt 14. helyen álló Soroksár SC a sereghajtó Opus Tigáz Tatabányát fogadja. A találkozó legfontosabb eseményeit folyamatosan frissülő online közvetítésünk segítségével ön is nyomon követheti.

 

LABDARÚGÓ NB II
9. FORDULÓ
SOROKSÁR SC–OPUS TIGÁZ TATABÁNYA 1–0
Budapest, Szamosi Mihály Sporttelep, 350 néző. Vezeti: Ujhelyi Tamás (Punyi Gyula, Dobos Dávid)
SOROKSÁR: Holczer – Kaján, Króner, Bolla G., Dhonata – Vass Á., Tóth A. – Szabó Sz., Korozmán, Halmai Á. – Lovrencsics B. Vezetőedző: Lipcsei Péter
TATABÁNYA: Lóth – Székely, Jagodics M., Deutsch B. – Eördögh, , Soltész B., Szegleti G., Vass P. – Csernik, Kiprich D., Katona K. Vezetőedző: Gyürki Gergely
Gólszerző: Lovrencsics (51.)

Cikkünk folyamatosan frissül...

ELŐZMÉNYEK

Talán furcsa leírni az előző szezont hetedik helyen záró Soroksárnál, hogy kiesési rangadó vár október első vasárnapján a csapatra. A XXIII. kerületiek a tabella 14. helyéről várhatták a sereghajtó Tatabánya elleni ütközetet.

A sárga-feketék hazai formájukban bizakodhatnak, hiszen az első meccsüket ugyan elveszítették a Szamosi Mihály Sporttelepen, de ezt követően a megszerezhető kilenc pontból hetet begyűjtött a saját közönsége előtt, ráadásul két városi riválist, a Honvédot és a Vasast is legyőzve.

A Tatabánya idegenben egy alkalommal nyert (a másik diadalt hazai pályán aratta), az a győzelem viszont Budapesten született, a Vasas stadionjában. Gyürki Gergelyék számára ezen a vasárnapon is az a cél, hogy három ponttal hagyják el a fővárost.   

PERCRŐL PERCRE
 
 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik