PMFC: megegyeztek az MTK-val Frőhlichről, Törtei hosszabbított

Vágólapra másolva!
2011.07.01. 15:48
Címkék
A Pécsi MFC labdarúgócsapata a hivatalos honlapján adta hírül, hogy Törtei Tamás szerződést hosszabbított, az elmúlt napokban tesztelt Frőhlich Roland ügyében pedig megszületett a megállapodás az MTK-val.

Törtei Tamás újabb két évig a PMFC-nél folytatja a pályafutását, miután a játékos és a klub megegyezett egymással. A próbajátékon szereplő Fröhlich Roland klubjával, az MTK-val is összhangba kerültek a PMFC elképzelései a futballista átigazolásáról. A PMFC és a támadó közötti megállapodásra a napokban sor kerülhet – adta hírül a pmfc.hu.

Simonfalvi Gábor fél évet a ZTE-nél volt kölcsönben, azonban visszatért a PMFC-hez, és ma délelőtt már a csapattal edzett.

A Nemzeti Sport információi szerint a tegnap érkezett próbajátékosok, Braniszlav Vukomanovics és a védő Andrej Causic jó benyomást tett a szakmai stábra, de még nem született döntés a szerződtetésükkel kapcsolatban.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS – PÉCSI MFC
Érkezett: Tóth Zoltán (Kozármisleny), Petrók Viktor (Kozármisleny), Holczer Ádám (Nyíregyháza), Sabin-Cosmin Goia (román, Nyíregyháza), Pákolicz Dávid (Nyíregyháza), Andorka Péter (Nyíregyháza), Bajzát Péter (Nyíregyháza), Simonfalvi Gábor (Pécsi MFC, kölcsönből vissza?)
Távozott: Stark Péter (a tavaszi szezon közben, FC Bihor Oradea? – Románia), Lovrencsics Gergő (Lombard Pápa TFC), Sztevan Pavicsevics (szerb, ?), Samuel Ato (ghánai, ?), Alekszandar Sztojanovszki (macedón, ?)
Akivel tárgyalnak: Braniszlav Vukomanovics (szerb, Szolnok), Andrej Causic (horvát, NK Osijek) Borko Novakovics (szerb, FK Indjija – Szerbia), Demjén Gábor (Nyíregyháza), Hrabina Alex (Nyíregyháza), Reznek Donát (Nyíregyháza), Tudja Dávid (Nyíregyháza), Banka Szabolcs (Nyíregyháza), Frőhlich Roland (MTK, próbajáték), Héger Ádám (Kaposvölgye), Milos Djalac (montenegrói, FK Novi Pazar – Szerbia), Honma Kazuo (japán, klub nélküli, legutóbb BFC Siófok)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik