DVTK: a klub is csatlakozik a Híd Kárpátaljáért segélyprogramhoz

Vágólapra másolva!
2022.02.28. 21:23
null
A diósgyőriek is segítenek (Fotó: dvtk.eu)
A DVTK is csatlakozik a Híd Kárpátaljáért Programhoz, mégpedig a labdarúgócsapat vasárnapi, ETO FC Győr elleni bajnoki mérkőzés jegybevételével és szurkolói adománygyűjtéssel.

A DVTK hivatalos honlapján megjelent közlemény szerint a Magyar Olimpiai Bizottság felhívására a DVTK is csatlakozik a Híd Kárpátaljáért segélyprogramhoz, amelynek elsődleges célja az Ukrajnából, különösen a Kárpátaljáról menekülők megsegítése.

„Klubunk felajánlja a DVTK–ETO FC Győr mérkőzés teljes bevételét a jótékony célra. Jól szerepel a labdarúgó-csapatunk, a közönség mögöttünk áll, a Merkantil Bank Ligában játszva is az élvonalhoz tartozunk a nézőszámok tekintetében. Bízom benne, vasárnap is sokan kilátogatnak a DVTK Stadionba, ahol a szurkolás mellett a megvásárolt jegy árával egy jó ügyet is támogatnak. A belépőjegyekből keletkező nettó árbevételt utaljuk át a Híd Kárpátaljáért Programnak, és segítjük az egyéb adományok gyűjtését is” – tájékoztatott Sántha Gergely, a DVTK elnöke.

A klub honlapján megjelentek szerint a DVTK szurkolói is csatlakoznak a jótékonysági kezdeményezéshez, miután a Diósgyőri Szervezett Szurkolói Csoportok adománygyűjtést hirdettek. Az adományokat keddtől szombatig, 16 és 18 óra között, illetve vasárnap a DVTK–ETO FC Győr meccs napján is várják a DVTK Stadionba, az ultra szektorhoz.

Az adományokat a szervezők közvetlenül a legérintettebbekhez juttatják el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik