Németh marad az AEK-ban, Dzsudzsákot a Stuttgart vinné

Vágólapra másolva!
2010.05.01. 13:16
null
Németh (balra) a jelek szerint marad az AEK-nál
Címkék
Tegnap több országban is magyar légiósokról szóltak a hírek, melyeket az alábbi írásban egy csokorba gyűjtöttünk.  Dzsudzsák Balázst a Stuttgarttal hozták összefüggésbe, görög források szerint Németh Krisztián kölcsönszerződésének meghosszabbításáról megállapodott az AEK Athén a Liverpoollal, míg Gulácsi Péter újabb egy hétig marad a Tranmere Roversnél.

A Stuttgarter Zeitung beszámolója szerint a VfB Stuttgart is érdeklődik Dzsudzsák Balázs iránt.

A PSV magyar szélsőjét több klubbal szóba hozták már, s ezekhez csatlakozott most a sváb gárda, amely azonban sokallja a PSV által Dzsudzsákért kért 10 millió eurót. Németországból korábban a Wolfsburgról érkeztek olyan hírek, amelyek szerint szívesen megszerezné a válogatott támadót.

Görög források szerint az AEK megegyezett a Liverpoollal, így Németh Krisztián a következő szezont is az athéni csapatban töltheti kölcsönjátékosként.

Az AEK honlapján is megtalálható hír úgy szól, hogy több mint hat órán át tárgyalt egymással a görög klub elnöke, Sztavrosz Adamidisz, technikai igazgatója, Arnar Grétarsson, valamint a Liverpool szakmai stábjához tartozó, Rafa Benítez egyik segítőjeként dolgozó Eduardo Macia. A felek végül megegyeztek egymással, így elvileg már csak Németh Krisztiánnak kell rábolintania a hosszabbításra.

A Tranmere Rovers újabb egy héttel meghosszabbította Gulácsi Péter kölcsönszerződését, így a Liverpool fiatal magyar kapusa a következő hét napot is az angol harmadosztályú gárdánál tölti.

A kiesés ellen küzdő Tranmere szombaton a feljutásra is esélyes Millwall ellen lép pályára, vélhetően Gulácsival a soraiban.

A magyar U20-as válogatottal vb-bronzérmet nyerő Gulácsi két hete került a Tranmere Rovershez, eredetileg egy hétre, de azóta már a Brentford, az Exeter és a Colcheter ellen is végigjátszotta a 90 percet. A kapus a három találkozón négy gólt kapott, csapata pedig négy pontot szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik