Stuttgart: Fejeltem már gólt, nem lett volna kuriózum - Hajnal

Vágólapra másolva!
2011.11.21. 10:17
Mint beszámoltunk róla, hasznos mezőnymunkával, a rivális kapujára időnként veszélyt jelentő futballal járult hozzá az újonc Augsburg 2–1-es legyőzéséhez Hajnal Tamás, a VfB Stuttgart középpályása.

A harmincéves válogatott labdarúgót a hajrában a tizenhatoson belül szabálytalanul vitték földre, ám a büntető elmaradt, továbbá akadt két veszélyes távoli lövése, sőt majdnem fejes gólt szerzett.

„Fejeltem már gólt életemben, úgyhogy nem lett volna kuriózum, csak sajnos lekéstem egy ütemmel a labdáról – mondta a Nemzeti Sportnak Hajnal Tamás. – Rendkívül intenzív mérkőzés volt, sokat kellett futni, de nincs ezzel semmi baj. Szerencsére a Liechtenstein elleni válogatott mérkőzésen megsérülő bokámnak sincs, teljes értékű edzésmunkát tudtam és tudok ezután is végezni.”

Egy apró sérülést azonban vasárnap sem került el a stuttgarti középpályás, a mérkőzés elején egy ártalmatlan szituációban ellenfele véletlenül felszakította a szemöldökét a cipőjével, folyt a vér, de ahogy Hajnal Tamás fogalmazott, semmi különös nem történt, egy-egy ilyen baleset benne van a játékban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik