Dinamo: Dzsudzsák feltétlenül nyereség - szurkolói vélemény

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.08. 12:01
A Dinamo Moszkva labdarúgócsapatának nem hivatalos internetes oldala, az fcdin.com szavazása szerint a szurkolók elégedettek Dzsudzsák Balázs teljesítményével, bár többen megjegyzik, ennél többre is képes lehet a szélső.

Az fcdin.com olvasói arra voksolhatnak, hogyan ítélik meg a Dinamo Moszkvában Dzsudzsák Balázst az eddigi teljesítménye alapján.

A szavazáson az eddig voksolók 65 százaléka gondolja úgy, hogy a szélső feltétlenül nyereség a Dinamo számára, 26 százalék nem tudott állást foglalni, míg kilenc százaléka a szavazóknak az „átgondolt befektetés” válaszlehetőségre voksolt.

Érdemes azt is megnézni, hogyan vélekednek a magyar szélsőről a cikkhez hozzászóló drukkerek.

„Dzsudzsák természetesen nyereség a csapat számára, főleg azért, mert az ellenfelek nem tudják kiszámítani, mi várható tőle a következő pillanatban, de még ennél többre is képes lehetne, mert a PSV-ben gólerősebb volt” – olvasható az egyik legfrissebb bejegyzés, a szélsővel alapvetően elégedett, de a jövőben még többet váró drukker véleménye.

Ezzel a véleménnyel értett egyet egy másik hozzászóló is: „Dzsudzsák egyértelműen erőssége a csapatnak, csak kár, hogy nem látjuk őt annyiszor szembekerülni a kapussal, ahányszor szeretnénk.”

Dzsudzsák ebben a szezonban 27 bajnokin ötször volt eredményes a Dinamo Moszkvában, és tíz gólpasszt is jegyzett.

SZAVAZÁS

Ön hányasra értékeli Dzsudzsák szezonbeli teljesítményét?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik