Dinamo: ajánlatok Dzsudzsákért - Petrescu nem engedi el

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.20. 14:13
null
Dzsudzsák örül az érdeklődésnek, de jól érzi magát a Dinamónál <br />(Fotó: fc-dynamo.ru)
Dzsudzsák Balázs neve rendkívül népszerű a nemzetközi sportsajtóban (és olvasóink körében is: az elmúlt egy héten több mint 140 ezer kattintást kapott a róla szóló hat cikkünk összesen), ezúttal az orosz Izvesztyija foglalkozik vele: a lap kiemeli, a magyar válogatott szélsőért jöttek ajánlatok, de a Dinamo Moszkvát irányító Dan Petrescu visszautasította azokat, mert ragaszkodik a futballistához.

Az Izvesztyija információi szerint a Dinamo több jó ajánlatot is kapott Dzsudzsákért, és a lap az utóbbi napokban gyakran emlegetett Liverpool és Inter mellett a West Ham United és a Bayer Leverkusen nevét is megemlíti.

„Dzsudzsák jól érzi magát Moszkvában, és örül, hogy a Dinamóban futballozhat. Más kérdés, hogy néhány európai élklub érdeklődik iránta, amelyekben minden játékos szívesen futballozna. Jelen pillanatban Balázs jövője a Dinamo vezetőinek kezében van" – idézi az orosz újság Vörösbaranyi Józsefet, Dzsudzsák menedzserét.

Az Izvesztyija szerint Dzsudzsák kulcsfontosságú játékosa Dan Petrescu csapatának, a román edző ezért ragaszkodik hozzá, és bár vannak jelöltek a posztjára – a Rubin Kazany játékosa, Alan Kaszajevről mi is írtunk már –, még nem találtak megfelelő megoldást.

„Télen mehettem volna a Liverpoolhoz, de nem engedett el a klub. Természetesen örülök, hogy vezető klubok érdeklődnek irántam. De eközben jól érzem magam a Dinamónál. Nagyszerű a kapcsolatom Dan Petrescuval, és most csak a Dinamóra összpontosítok" – nyilatkozta Dzsudzsák Balázs az Izvesztyijának.

WALTER MAZZARRIN IS MÚLIK AZ AJÁNLAT AZ INTERTŐL

Ma délelőtt írtuk, hogy az Internazionale labdarúgócsapatánál továbbra is téma Dzsudzsák Balázs az olasz sajtó szerint. Néhány nappal azt követően, hogy az fcinter1908.it felvetette, hogy a milánóiak ismét érdeklődnek a Dinamo Moszkva magyar válogatott szélsője iránt, ezúttal az interlive.it hozott újabb háttér-információkat az ügyben.

A szurkolói honlap cikkében arról ír, hogy Dzsudzsákot az elmúlt napokban ajánlották újra a nerazzurri vezetőinek figyelmébe. A magyar játékos ügyeit képviselő stáb felvette a kapcsolatot az Interrel, tudván, hogy Andrea Stramaccioni korábban figyelemmel kísérte, figyeltette Dzsudzsákot. A honlap szerint az Internél jelenleg nem számít első számú célpontnak a szélső, de ha az új vezetőedző, a Napolitól érkező Walter Mazzarri mégis rábólint, lépéseket tehetnek a megszerzéséért.

A honlap szerint az ügyből akkor lehet konkrétum, ha a Dinamo Moszkva hajlandó kölcsönbe – a játékjoga egy részének megosztásával – elengedni Dzsudzsákot.

Mint beszámoltunk róla, az elmúlt napokban az olasz és az angol sajtó arról írt, hogy az Inter mellett a Liverpool is érdeklődést mutatott Dzsudzsák megszerzése iránt, és a „vörösöknél" 12 millió fontos ajánlaton gondolkoznak.

Vörösbaranyi József, a szélső menedzsere korábban úgy nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak: nem zárható ki Dzsudzsák nyári klubváltása, de az nagyban függ a Dinamo szándékaitól.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik