Anglia: a szurkolók azt szerették volna, ha Varga marad

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.24. 14:32
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Middlesbrough szurkolói szerették volna, ha Varga József marad az együttesnél – derül ki a helyi Evening Gazette szavazásából.

Mint arról már beszámoltunk, a magyar válogatott játékos – aki a mögöttünk hagyott idényben kölcsönben játszott Angliában – megvásárlása további 600 ezer, összesen 950 ezer eurójába került volna a másodosztályú alakulatnak, amely azonban nem engedheti meg magának, hogy ekkora összeget áldozzon a jobbhátvédként számításba vett futballistára.Mint arról már beszámoltunk, a magyar válogatott játékos – aki a mögöttünk hagyott idényben kölcsönben játszott Angliában – megvásárlása további 600 ezer, összesen 950 ezer eurójába került volna a másodosztályú alakulatnak, amely azonban nem engedheti meg magának, hogy ekkora összeget áldozzon a jobbhátvédként számításba vett futballistára.

A védekező középpályásként is bevethető Varga így visszatért a Debrecenhez, de a Gazzette Evening szavazásából kiderül, hiányozni fog a Boro szurkolóinak. A drukkerek többsége – pontos számadatok nem láttak napvilágot – arra szavazott, hogy a 25 esztendős játékosra szüksége lenne a csapatnak.

A forrás hozzáteszi, nemcsak a szimpatizánsok búslakodnak a válás miatt, hanem Varga is, aki könnyes szemekkel hagyta el a pályát az utolsó bajnokit követően.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik