Anglia: Varga visszatért a Lokihoz, de hol folytatja?

Vágólapra másolva!
2014.05.16. 12:09
Sajtóhírek szerint Varga József hivatalosan is visszatért a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Tevához a Middlesbroughtól. A magyar válogatott jobbhátvéd (aki klubcsapatában rendszerint középpályásként szerepel) a szezont kölcsönben töltötte az angol másodosztályú gárdánál.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a kölcsönjátékosok – Tomás Mejías, Nathaniel Chalobah, Kenneth Omeruo és Danny Graham – visszatértek anyaegyesületükhöz, és a gazettelive.co.uk úgy tudja, Varga József is hivatalosan visszatért a Lokihoz az egyéves kölcsönből. Arról azonban egyelőre nincs hír, hogy Aitor Karanka menedzser végleg szeretné-e szerződtetni a magyar válogatott játékost.Korábban már beszámoltunk arról, hogy a kölcsönjátékosok – Tomás Mejías, Nathaniel Chalobah, Kenneth Omeruo és Danny Graham – visszatértek anyaegyesületükhöz, és a gazettelive.co.uk úgy tudja, Varga József is hivatalosan visszatért a Lokihoz az egyéves kölcsönből. Arról azonban egyelőre nincs hír, hogy Aitor Karanka menedzser végleg szeretné-e szerződtetni a magyar válogatott játékost.

Mint a DVSC-Teva hivatalos honlapja alapján beszámoltunk róla, az angol klubnak május 20-ig kell döntenie Varga jövőjéről. A magyar válogatott játékos a 46 bajnoki forduló során 34-szer lépett pályára, 29-szer a kezdőcsapat tagjaként.

„Igen, szívesen maradnék – felelte a Nemzeti Sport kérdésére Varga József. – Mielőtt hazajöttem, sokan azzal búcsúztak tőlem, hogy visszavárnak, csak remélni tudom, hogy hamarosan találkozunk. Konkrétummal azonban nem szolgálhatok, ha csak az nem tekinthető annak, hogy egy héten belül eldőlhet a sorsom.”

HA ARRA IS KÍVÁNCSI, HOGY MIN MÚLHAT VARGA JÓZSEF ANGLIAI SZERZŐDÉSE ÉS HOGY MIBEN FEJLŐDÖTT A BORÓNÁL TÖLTÖTT IDŐSZAKBAN, KERESSE A PÉNTEKI NEMZETI SPORTOT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik