Besiktas: a török szélsőt Dzsudzsákkal pótolnák - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.24. 07:06
null
Dzsudzsák a Besiktas célkeresztjében (Fotó: Imago)
A fotomac.com arról számolt be, hogy a török Besiktas tulajdonosa, Fikret Orman személyesen érdeklődött Dzsudzsák Balázs átigazolásának lehetőségéről.

A Dinamo Moszkva magyar szélsője az előző szezonban kölcsönbe játszó – amúgy a Rubin Kazany kötelékébe tartozó – Gökhan Törét pótolhatja. A 22 éves, Németországban született és ott is nevelkedő, de már a Chelsea-ben is megforduló, 19-szeres török válogatott futballista 30 bajnokin négy gólt szerzett a Besiktasban az előző idényben, de megvételéről, illetve további kölcsönvételéről még nem állapodott meg egymással a török klub és a Rubin Kazany.

Amennyiben a folytatásban le kellene mondaniuk további szolgálatairól, akkor kerülhet igazán képbe Dzsudzsák. A rövid hírt annyival egészíti ki az oldal, hogy a magyar szélső megszerzése kimondottan bonyolultnak tűnik. A magas kivásárlási ár és fizetés, valamint a több érdeklődő valóban mind komoly beruházást igényelne a Besiktastól.

A Dinamo Moszkva magyar légiósát az elmúlt hetekben-hónapokban hírbe hozták a Liverpoollal, az Evertonnal, a Lazióval, a Fiorentinával – még korábban az Interrel – és a Benficával. Jelen állás szerint viszont csupán az biztos, hogy a nyári felkészülést még az oroszoknál kezdi meg Dzsudzsák.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik