Valóra válhat Dzsudzsák álma: esély egy igazi nagycsapatnál!

BORBOLA BENCEBORBOLA BENCE
Vágólapra másolva!
2015.01.08. 07:02
null
Dzsudzsák Balázs remekül érzi magát<br /> Moszkvában, de... (Fotó: Action Images)
A Dinamo Moszkvát erősítő Dzsudzsák Balázs a Nemzeti Sportnak adott interjújában elmondta, remekül érzi magát az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premjer-liga) szereplő együttesnél, de könnyen lehet, hogy napokon belül egy igazi nagycsapathoz igazol.

– Szóval Dortmund, Everton vagy Lazio?
– Már az is nagy szó, hogy ilyen csapatok kapcsán emlegetnek – válaszolta a Nemzeti Sportnak Dzsudzsák Balázs. – Egyébként érdekes az élet, eddig minden télen úgy jöttem haza Moszkvából, hogy mondtam Vörösbaranyi József menedzseremnek, nézzünk szét, hova lehetne menni, melyik klub áldozna értem pénzt. Erre most, hogy végre jól érzem magam Moszkvában, és örömmel hosszabbítanám meg a szerződésemet a Dinamónál, beüt az orosz gazdasági válság. Ilyen az én szerencsém.

– Azért ha jól sejtem, érdeklődőből ebben az évben sincs hiány.
– Érdeklődők most is vannak, sőt nem akarom elkiabálni, de csütörtökön vagy pénteken konkrétum is lehet az egyikből...

– Na ne csigázzon!
– Ennél többet nem mondhatok. Maradjunk annyiban, ha összejönne az üzlet, jó helyre kerülnék.

– Olyan helyre, amilyenről álmodott?
– Igen. Végre igazi nagycsapathoz tartoznék. Emlékszem, annak idején a PSV-nél két remek szezonom volt, jöttek is sorra a kérők, ám végül egyik üzletből sem lett semmi. Most a Dinamónál a legutóbbi idényem volt kimagasló, és lám, közelebb vagyok ahhoz, hogy belépjek azon a bizonyos kapun, mint valaha. De ennél többet erről tényleg egy szót se. Izgulnom amúgy sem kell, vagy maradok a jóban, vagy jön egy még annál is jobb...

HA ARRA IS KÍVÁNCSI, HOGY MELYIK VOLT DZSUDZSÁK BALÁZS PÁLYAFUTÁSÁNAK LEGKESERVESEBB 90 PERCE, MIT SZÓLT DÁRDAI PÁL HOSSZABBÍTÁSÁHOZ ÉS HOGY AZ ÖLTÖZŐBEN MIÉRT ÉS HOGYAN JÖN SZÓBA VLAGYIMIR PUTYIN, KERESSE A NEMZETI SPORT CSÜTÖRTÖKI SZÁMÁT, AMELYET MÁR DIGITÁLIS FORMÁBAN IS ELÉRHET!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik