Légiósok: Nikolics a legjobb, Guzmics is az álomcsapatban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.27. 14:50
Nikolics Nemanja és Guzmics Richárd is bekerült a Canal+ lengyel kiadásának álomcsapatába. Előbbit ráadásul a 2. forduló legjobbjának is megválasztották.

Nikolics ezúttal a Podbeskidzie elleni lengyel élvonalbeli bajnokin talált a kapuba. A Legia az első félidő után 3–0-ra vezetett, a második játékrészre már nem is jött ki a magyar támadó.

Guzmics Richárdnak hatalmas szerepe volt a Wisla Kraków vezető találatában a Cracovia ellen. A magyar légiós egy szögletet követően emelkedett a legjobb ütemben, majd lefejelt labdája egy védőről Krzysztof Maczynski elé pattant, aki nem hibázott.

Mint ismert, az első forduló után a Dziennik Polski lengyel újság választotta be mindkét magyart a forduló legjobb tizenegyébe.

A LENGYEL ÉLVONAL 2. FORDULÓJÁNAK ÁLOMCSAPATA
Dusan Kuciak (Legia) – Boban Jovic (Wisla Kraków), Radek Dejmek (Korona Kielce), Guzmics Richárd (Wisla), Kamil Sylwestrzak (Korona Kielce) – Lukasz Tralka (Lech Poznan), Damian Dąbrowski (Cracovia), Maciej Gajos (Jagiellonia) – Nikolics Nemanja (Legia), Marcin Robak (Lech), Lukasz Zwolinski (Pogon Szczecin)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik