Légiósok: újabb német klub érdeklődik Stieber után

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.15. 14:55
Német lapértesülés szerint a Werder Bremen is szerződtetné Stieber Zoltánt, a Bundesligában szereplő HSV magyar futballistáját.

Korábban beszámolhattunk már további hat német érdeklődőről (Fortuna Düsseldorf, Kaiserslautern, Eintracht Frankfurt, Hannover, 1860 München, Bochum), sőt a szélsőt hírbe hozták már egykori angol klubjával is (Aston Villa). De Thomas Doll is szívesen látná őt a Ferencvárosnál, bár tudja: a németországi ajánlatok elsőbbséget élvezhetnek Stiebernél.

A Hamburger Morgenpost most újabb nevet dobott be, a lap úgy tudja, hogy a Werder Bremen régóta érdeklődik Stieber iránt, és szívesen szerződtetné a magyar játékost. A Hamburg ugyanakkor azt a hírt cáfolta, hogy már fel is ajánlotta a szélen és középen is bevethető légióst az északi riválisának.Korábban beszámolhattunk már további hat német érdeklődőről (Fortuna Düsseldorf, Kaiserslautern, Eintracht Frankfurt, Hannover, 1860 München, Bochum), sőt a szélsőt hírbe hozták már egykori angol klubjával is (Aston Villa). De Thomas Doll is szívesen látná őt a Ferencvárosnál, bár tudja: a németországi ajánlatok elsőbbséget élvezhetnek Stiebernél.

A Hamburger Morgenpost most újabb nevet dobott be, a lap úgy tudja, hogy a Werder Bremen régóta érdeklődik Stieber iránt, és szívesen szerződtetné a magyar játékost. A Hamburg ugyanakkor azt a hírt cáfolta, hogy már fel is ajánlotta a szélen és középen is bevethető légióst az északi riválisának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik