Légiósok: „Huszti játékából hiányzik a sebesség, sok labdát ad el”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.17. 10:15
null
A Frankfurter Rundschau újságírója sokkal többet vár Huszti Szabolcstól (Fotó: AFP)
Ingo Durstewitz, a Frankfurter Rundschau újságírója éles kritikát fogalmazott meg Huszti Szabolccsal, a Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurt magyar játékosával kapcsolatban.

 

Mint azt a német portál írja, Huszti Szabolcs egyelőre nem tudta meggyőzni az Eintracht Frankfurt vezetőségét. A 32 esztendős játékos – Durstewitz szavaival élve – főleg a Borussia Mönchengladbach ellen, de összességében az elmúlt időszakban is meglepően rosszul teljesített, szinte észrevehetetlen volt.

Az újságíró ugyanakkor megemlíti azt is, hogy néhány napja Bruno Hübner, a német klub sportigazgatója elismerte: Huszti Szabolcs szerződtetésével kapcsolatban lehet vitatkozni, ám hozzátette, biztos benne, hogy a magyar labdarúgó a csapat fontos tagjává válhat.

A Frankfurter Rundschau szavai szerint Huszti játékából hiányzik a sebesség és a dinamizmus, nem tud érvényesülni, és rendkívül sok labdát veszít el.

Armin Veh, az Eintracht néhány hete menesztett vezetőedzője a támadó átigazolásakor Huszti Szabolcs tapasztalatát, valamint vezetői képességeit dicsérte, de ahogy azt Durstewitz írja, mindezekből egyelőre semmit sem lehetett megtapasztalni.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik