Légiósok: „Futács elvesztését nem engedhetjük meg”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.03. 18:52
A Hajduk Split labdarúgócsapatának portugál sportigazgatója, Mário Branco az együttes magyar támadója, Futács Márkó kapcsán elmondta, a klub nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy elveszítse házi gólkirályát.

Futács Márkó az őszi szezonban 13 bajnoki mérkőzésen hétszer volt eredményes – átlagosan 109 percenként talált a kapuba –, ezzel vezeti a házi góllövőlistát. A 26 esztendős csatár teljesítményével felhívta magára az izraeli Maccabi Haifa figyelmét, amely a téli átigazolási időszakban be is jelentkezett érte, ám a Hajduk ragaszkodik hozzá – és Futács sem szeretne távozni.az izraeli Maccabi Haifa figyelmét, amely a téli átigazolási időszakban be is jelentkezett érte, ám a Hajduk ragaszkodik hozzá – és Futács sem szeretne távozni.

„A számok magukért beszélnek. Futács szerződtetésével kockáztattunk, hiszen nyolc hónapig nem játszott, de néha muszáj rizikót vállalnod. Tapasztalt játékos, és huszonhét évesen még mindig elég fiatal ahhoz, hogy sokat segítsen a csapatnak. A Hajduk nem engedheti meg magának, hogy a hozzá hasonló játékosokat elveszítse, luxus lenne őt elengedni” – szögezte le Branco.

Futács tavaly nyáron egy plusz egy éves szerződést kötött a Hajdukkal, tehát a megállapodás csak bizonyos feltételek teljesülése esetén, vagy a két fél kölcsönös megegyezésével hosszabbodik meg. Branco elmondása alapján a spliti klub a következő idényben is számol Futáccsal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik