Légiósok: „Nagy Dominik zsoldos, a klub üzenetet küldött”

Vágólapra másolva!
2017.10.19. 15:23
Mint megírtuk, a Legia Warszawa a tartalékcsapatához irányította Nagy Dominiket – hogy a döntés hátterében pontosan mi áll, azt egyelőre nem tudni, de a lengyel internetes portálok azt a nyilatkozatot idézik, amelyet Nagy Dominik néhány nappal ezelőtt az M4 Sport stábjának adott. Cezary Kowalski, a Polsat Sport újságírója úgy véli, a Legia ezzel a lépéssel egyértelmű üzenetet küldött.

Véleményem szerint annak a játékosnak a pihentetése, aki a közelmúltban érkezett a klubhoz, amelynél lényegében nem tett le semmit sem az asztalra (a jelenlegi kiírásban 16 tétmérkőzésen három gólt szerzett), egyértelmű jelzés a többieknek – írja Kowalski, majd idézi Dariusz Mioduski klubelnököt, aki egy mondatával meg is adja a választ a Nagy Dominik körül kialakult nézeteltérésre. Kowalski, majd idézi Dariusz Mioduski klubelnököt, aki egy mondatával meg is adja a választ a Nagy Dominik körül kialakult nézeteltérésre.

„Mi nem vagyunk veled, nem támogatunk, és nem leszünk partnerek abban, hogy a Legia Warszawát úgy kezeld, mintha valami bankautomata lenne.”

Kowalski ezek után nem köntörfalaz, úgy fogalmaz, „Nagy Dominik tulajdonképpen őszintén bevallotta magáról, hogy pusztán egy »zsoldos«, aki nem elkötelezett a klub felé, s csak ugródeszkának használja a varsói együttest. A Legia válaszként egyértelmű üzenetet küldött a lépésével: csak és kizárólag azokat a játékosokat tűri meg, akik mindent megtesznek az egyesületért, és a pályán is teljesítenek.”

Nagy Dominik mellőzésével kapcsolatban egyébként olvasni lehet arról is, miszerint a kétszeres magyar válogatott játékos az utóbbi időben túl sokat foglalkozott a „pályán kívüli tevékenységekkel”, a kelleténél többet járt szórakozni, de szóba került az is, hogy Nagy azután közölte távozási szándékát, miután a Legia játékosait a csapat Lech Poznan elleni mérkőzése után bántalmazták a gárda feldühödött szurkolói.

A helyi sajtóban arról nem írnak, hogy a szélsőt mennyi időre „száműzték” az első csapat keretéből.

Nagy Dominiknek 2021 nyaráig van érvényes szerződése a Legia Warszawával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik