Az átigazolási időszak hajrája klubváltást hozhat Vancsa Zalánnak – sajtóhír

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2024.08.23. 11:52
Vancsa Zalán (Fotó: Lommel)
Helyi sajtóhírek szerint Vancsa Zalán is ama labdarúgók közé tartozik, akiknek el- vagy kölcsönadásából még ezen a nyáron bevételt remél a belga második vonalban szereplő Lommel.

A Voetbalprimeur minapi híre szerint a kapus Jari De Busser, valamint Vancsa Zalán és a perui Kluiverth Aguilar a Lommel legkelendőbb „árucikke” – illetve a csapatkapitányi tisztséget is betöltő De Busser csak volt, hiszen a napokban a holland élvonalbeli Go Ahead Eaglesbe igazolt.

A Lommel a legutóbbi idény osztályozóján nem járt sikerrel, nem jutott fel az élvonalba, ez is oka annak, hogy a klubot 99 százalékban tulajdonló City Group megmozgatná a keretet.

Vancsa az elmúlt két idényben 57 másodosztályú bajnoki mérkőzésen lépett pályára a Lommel kötelékében, 14 góljából 13-at a legutóbbi kiírásban szerzett, márciusban a hónap legjobbjának választották meg a klub szurkolói, logikus lépés lenne tehát, ha a huszadik évében járó magyar labdarúgó a belga második vonalnál erősebb körülmények között is kipróbálhatná magát.

A fiatal játékos (akárcsak az említett Aguilar) a mostani bajnokság első fordulójában nem játszott, belgiumi sajtóhírek szerint ez is a körvonalazódó klubváltásukra utalhat – a vezetők nem akarják, hogy az átigazolási időszak hajrájában megsérüljenek. A nyári játékospiac Belgiumban szeptember 6-án zárul.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik