Gyurcsó Ádám is távozhat az AEK Larnacától – sajtóhír

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2024.08.21. 17:58
Gyurcsó Ádám (Fotó: Facebook/AEK Larnaca)
Könnyen előfordulhat, hogy Gyurcsó Ádám napjai meg vannak számlálva az AEK Larnacánál. A ciprusi labdarúgóklub sajtófőnöke egy rádióinterjúban elmondta, hogy két-három játékostól minden bizonnyal megválnak. A goal.philenews.com szerint a magyar támadó is közéjük tartozik.

 

A szerb Zlatan Alomerovics és a holland Mark Diemers mellett valószínűleg Gyurcsó Ádámra sem számít az egy hete kinevezett új vezetőedző, Henning Berg (a Manchester United korábbi labdarúgója, aki 2016 és 2017 között a Videoton vezetőedzője volt). Mind a három játékos csak csereként jutott szóhoz legutóbb az AEL Limassol elleni, 1–1-gyel záruló felkészülési mérkőzésen.

Kiriakosz Dimitriu, a larnacai csapat sajtófőnöke egy rádióinterjúban merősítette ezt az értesülést, habár neveket nem említett.

„Igaz a hír, hogy két-három játékossal közöltük, hogy nem számítunk rá a jövőben, de nem szeretnék neveket mondani. Hamarosan kezdődik a bajnokság, és még több változás várható a csapat háza táján” – idézte Dimitriut a goal.philenews.com.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik