Ügynöke szerint Kleinheisler decemberig marad a Panánál

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.09.18. 13:08
Kleinheisler László nagy eséllyel decemberig a Panathinaikosznál marad (Fotó: Koncz Márton)
A görög élvonalbeli Panathinaikosz által tavaly nyáron szerződtetett, az idény második felére a horvát Hajduk Splitnek kölcsönadott 52-szeres magyar válogatott labdarúgó, Kleinheisler László ügynöke, Filipovics Vladan elmondása szerint a középpályás decemberig minden bizonnyal a görög élcsapatnál marad.

A pályafutása során a Puskás Akadémiánál, a Videotonnál, a német Werder Bremennél és Darmstadtnál, a Ferencvárosnál, a kazah Asztanánál és a horvátországi Eszéknél is megfordult Kleinheisler Lászlót tavaly nyáron szerezte meg a Panathinaikosz, de a görög élcsapatban az előző idény első felében nem sok lehetőséget kapott, ezért télen kölcsönadták a horvát Hajduk Splitnek.

Kleinheisler ugyan a dalmáciai klubnál már többet játszott, de nem lett alapember és nyáron visszatért a Panathinaikoszhoz. A középpályás ügynöke, Filipovics Vladan a csakfoci.hu-nak elmondta, a játékos nyári csapatkeresését sérülés nehezítette.

„Lacinak volt egy sérülése, ami mostanra rendbe jött, de emiatt sem volt könnyű a nyári csapatkeresés. Ugyan egy-két helyen még nyitva van a piac, de arra van most a legnagyobb esély, hogy decemberig marad a Panathinaikosznál, aztán meglátjuk. Azt nem tudjuk, hogy fog-e játszani, nincs könnyű helyzetben” – fogalmazott Filipovics a görög csapatnál 2026-ig érvényes szerződéssel rendelkező Kleinheisler Lászlóval kapcsolatban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik