Nagy zrika a brazil újoncnak

KEMÉNY KRISTÓFKEMÉNY KRISTÓF
Vágólapra másolva!
2004.04.14. 20:46
Címkék
A magyar válogatott futballistáinak hatalmas élmény lesz április 28-án a brazil nemzeti együttes klasszisai ellen pályára lépni, és érezni, hogy milyen a világ legjobb labdarúgói ellen játszani.
Az NSO ajánlja:

Mindent a magyar–brazilról

A magyar válogatott kerete

Mérlegünk a brazilok ellen

Válogatottunk összes 2004-es mérkőzése



Szavazás

Magyar–brazil: mi lesz?

Írja be az itt látható számot!
Az NSO ajánlja:

Mindent a magyar–brazilról

A magyar válogatott kerete

Mérlegünk a brazilok ellen

Válogatottunk összes 2004-es mérkőzése



Szavazás

Magyar–brazil: mi lesz?

Írja be az itt látható számot!
Van olyan magyar játékos, aki nap mint nap találkozik a Budapestre érkező selecao egyik futballistájával: a VfB Stuttgart magyar légiósa, Szabics Imre ugyanis együtt edz Marcelo Bordonnal, a brazilok újoncként meghívott védőjével.

A szabadrúgás joga Roberto Carlosé marad

"Kedd este otthon tévéztem, majd pedig a teletexten olvastam az aktuális híreket – mondta a kilencszeres válogatott Szabics Imre. – Amikor a sportoldalakat nézegettem, akkor vettem észre, hogy a Magyarország ellen készülő brazil keretbe meghívót kapott csapattársam, Marcelo Bordon is. Mosolyogni kezdtem, és alig vártam a szerdai edzést, hogy találkozzunk Marcelóval, és megbeszéljük a dolgot. Természetesen én is, meg a társaim is gratuláltunk Marcelónak – folytatta a csatár. – Az edzésen azonban már nem kíméltük, zrikáltuk rendesen. Egy-egy rosszul sikerült passznál, elhibázott lövésnél azonnal a fejéhez vágtuk: te vagy brazil válogatott, te akarsz Ronaldinhóval egy csapatban szerepelni… Persze tudta, hogy csak viccelünk. Tisztában van azzal, rajta kívül a Stuttgart labdarúgói is rendkívül büszkék, hogy a selecao egyik futballistájával játszhatnak együtt mindennap."
Szabics Imre nagyszerű labdarúgónak tartja Marcelo Bordont, a támadó szerint a védő bármelyik klubban alapember lenne, és a brazil együttesnek is nagy erőssége lehet (az már kiderült, a brazil játékosra Carlos Alberto Parreirán kívül a Schalke vezetői is felfigyeltek, a védő akár már a nyártól Gelsenkirchenbe költözhet).
"Marcelóval mindenképp erősödik a brazil válogatott védelme – mondta még Szabics Imre. – Remek bal lába van, hatalmas erővel képes meglőni a labdát, a Stuttgartban a szabadrúgás elvégzését is elvállalja, no de azt azért nem gondolnám, hogy Roberto Carlos elől elvenné az adódó lehetőséget… Nekünk nem szabad megijednünk sem Marcelo Bordontól, sem pedig bármelyik másik sztártól. Bennünket az kell inspiráljon, hogy gyerekkori álmunk teljesül ezzel a mérkőzéssel, nem szabad görcsössé válnunk, azt kell játszanunk, amit tudunk." ---- N ---- &
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik